30 μέρες για να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις!

30 μέρες για να αποκτήσεις το σώμα που θέλεις!

Γεια σας και πάλι αγαπημένες μου,

Χριστός Ανέστη και υγεία να σας ευχηθώ καθώς είναι το πρώτο και βασικότερο αγαθό που πρέπει να έχουμε για να μπορούμε υλοποιούμε όλα τα υπόλοιπα όνειρα και τους στόχους μας.

Πέρασε η μεγάλη περίοδος της νηστείας που κάποιες την ακολουθήσατε, κάποιες όχι και κάποιες είναι τρόπος ζωής για εσάς να απέχετε από τα ζωικά λιπαρά.

Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε σίγουρα τις μέρες του Πάσχα όλες ξεφεύγουμε στις ποσότητες που καταναλώνουμε ή καταναλώνουμε βαριά μεγειρεμένα ή ψημένα φαγητά ή αρκετές από εμάς (συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου) τρώμε αρκετά γλυκά, τσουρέκια και κουλούρια!

vourou8

Έρχεται λοιπόν η πρώτη εργάσιμη μετά τις διακοπές του Πάσχα ημέρα που η λέξη «detox» ηχεί στα αυτιά μας λίγο πιο δυνατά από ότι συνήθως και θέλουμε να «ξεφουσκώσουμε», να ξεπρηστούμε και κυρίως να ξεκινήσουμε προετοιμασία για το beach body 2021 που μετά από τόσους μήνες καραντίνας και κλεισούρας προβλέπεται άκρως αναζωογονητικό! Το περιμένουμε πώς και πώς να φορέσουμε με καμάρι και αυτοπεποίθηση τα μαγιουδάκια μας και να ορμήξουμε στις παραλίες!

Φυσικά είμαι εδώ για εσάς για να σας δώσω την βοήθειά μου για άλλη μια φορά!

  • Ξεκινάμε φυσικά να πίνουμε αρκετό νερό σίγουρα 1.5 λίτρο την ημέρα. ‘Εχουμε ένα μπουκάλι δίπλα μας συνέχεια για να θυμόμαστε να πίνουμε
  • Σε κάποια από τα ποτήρια νερό που πίνουμε μπορούμε να στύψουμε λίγο λεμόνι και να προσθέσουμε δύοσμο. Θα βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην αποτοξίνωση. Σας έχω ανεβάσει και παλαιότερα εδώ στο MLvlog άρθρο με αποτοξινωτικά νερά (Infused water).
  • Στο www.thehealthyplan.gr μπορείς να βρείς το «30 days beach body» με διατροφή, γυμναστική και ειδικά προιόντα που θα σε βοηθήσει μέσα σε ένα μήνα να αλλάξεις το σώμα σου ! (όχι που θα σας άφησα έτσι εγώ)
  • Μειώνουμε περιττή ζάχαρη και αλάτι (αναψυκτικά, πατατάκια, γλυκά απέξω, κλπ)

vourou6 1

Ας ξεκινήσει αυτός ο μήνας με αισιοδοξία , χαρά και καλή διάθεση!

Ας ξεκινήσει με χαμόγελα , κάνοντας μια νέα αρχή στη διατροφή μας και το wellbeing !

Θα δείτε πως μέσα σε ένα μήνα μπορείτε να καταφέρετε όσα δεν φαντάζεστε!

Σας φιλώ και τα λέμε στο επόμενο MLvlog!

Fit your life the easy way

Περιμένω τα μηνύματά σας στο προφιλ μου στο Instagram: maria_louiza_real και facebook: maria Louiza vourou