Η Μπέττυ Μαγγίρα σού δείχνει πώς να φορέσεις σωστά διαφορετικά prints με το τέλειο καθημερινό look

Νατάσσα Σχοινά
Η Μπέττυ Μαγγίρα σού δείχνει πώς να φορέσεις σωστά διαφορετικά prints με το τέλειο καθημερινό look

Η παρουσιάστρια δημιούργησε μία από τις πιο κομψές και μοντέρνες εμφανίσεις.

Η Μπέττυ Μαγγίρα είναι μία γυναίκα που απολαμβάνουμε στην παρουσίαση της εκπομπής «Ποιος είναι Πρωινιάτικα;». Γεμάτη χαμόγελο και με μία φωνή που αποπνέει ηρεμία και χαλάρωση, η παρουσιάστρια υποδέχεται το κοινό μέσω των τηλεοπτικών δεκτών και, εκτός από το ότι του κρατάει συντροφιά, του δίνει και έμπνευση για τις καθημερινές εμφανίσεις.

Η Μαγγίρα αγαπάει τη μόδα, γι’ αυτό και πολλές φορές την έχουμε δει να δημιουργεί εμφανίσεις άξιες να τη χαρακτηρίσουν «style icon». Αγαπάει τα φορέματα και τα αέρινα υφάσματα, αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που διαλέγει ψηλόμεσα παντελόνια με πουκάμισα ή με statement tops. Αν μπορούσες να βρεις ένα χαρακτηριστικό που έχει η πλειοψηφία των looks της, τότε αυτό είναι ότι αυτά αγκαλιάζουν το σώμα της τονίζοντας τη μέση.



Το mixed prints look της Μπέττυς Μαγγίρα

mpetty maggira mix prints

@betty_maggira

Σε πρόσφατη εμφάνισή της, η Μαγγίρα αποφάσισε να υιοθετήσει μία από τις πιο hot τάσεις της σεζόν, τα mix prints. Διάλεξε, λοιπόν, με τη βοήθεια της στυλίστριάς της, Τζέλας Μαρτσέκη, ένα κόκκινο top με σχέδια σε κίτρινο και ροζ χρώμα και μία φούστα λεοπάρ από Trilogy αλλά και ένα ζευγάρι δερμάτινα μποτάκια από Migato.

Αυτό είναι το avant garde brand που λατρεύουν οι celebrities

Γιατί να επιλέξεις mix prints

Ο συνδυασμός των prints είναι τάση. Αλλά, πέρα από αυτό, σου επιτρέπει να πειραματίζεσαι και να έχεις ένα πιο δημιουργικό αποτέλεσμα στις καθημερινές σου εμφανίσεις. Σύνολα που θυμίζουν πασαρέλα, όμως, μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Γι’ αυτό και στη συνέχεια έχουμε συγκεντρώσει μερικά printed σχέδια της αγοράς, ώστε να μπορέσεις να ενσωματώσεις το mix prints look στο street style σου με δικές σου συνθέσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Μαρία Μπεκατώρου φόρεσε το πιο θηλυκό midi φόρεμα του χειμώνα (+8 να διαλέξεις)

And Just Like That... η δημιουργία Ελληνίδας σχεδιάστριας βρέθηκε στο χέρι της Lisa Todd Wexley

Πώς οι celebrities έχουν ξεκινήσει ήδη να φορούν το «χρώμα της χρονιάς» της Pantone για το 2022