Οδηγός αγοράς:Οι pencil φούστες είναι η γραμμή που επιστρέφει την άνοιξη και έχουμε τις 10 καλύτερες

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς:Οι pencil φούστες είναι η γραμμή που επιστρέφει την άνοιξη και έχουμε τις 10 καλύτερες
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Ήρθε η στιγμή να ξαναθυμηθείς την pencil φούστα σου, δημιουργώντας το πιο ενημερωμένο office look της άνοιξης.

Η κυκλική ροή της μόδας και η ανακύκλωση των τάσεων είναι πλέον το φαινόμενο της εποχής μας, με ολόκληρες δεκαετίες να ζωντανεύουν μέσα από τα trends των τελευταίων σεζόν. Τα 90s και 00s είναι οι nostalgic περίοδοι που βιώνουμε και πάλι μέσα από τα ρούχα μας, το safe place που τόσο αγαπήσαμε οι παλιές και γνωρίζουν τώρα πια και οι καινούργιες. Μετά, λοιπόν, τα preppy πλισέ φουστάκια και τις maxi επιλογές στις φούστες του χειμώνα, έρχεται μία γραμμή που είχαμε ξεχάσει επίσης για χρόνια, η pencil φούστα.

Μιλάμε για τη στενή, ψηλόμεση φούστα που έρχεται λίγο πάνω από το γόνατο, στο γόνατο ή και κοντά στους αστραγάλους, ανάλογα με τη γραμμή που επιλέγει η κάθεμια για το σωματότυπο της. Ένα shape άκρως θηλυκό, που έχει γράψει τη δική του ιστορία στο office look μας και είναι δικαίως ένα από τα staples της γυναικείας ντουλάπας, στο οποίο θα επιστρέψουμε και πάλι το 2023.

pencil_skirt-(12).jpg

Φυσικά, όταν μιλάμε για ένα ακόμη κλασικό κομμάτι που επιστρέφει στις τάσεις, αυτό σημαίνει ότι θα το δούμε να προσαρμόζεται στην αισθητική του σήμερα. Ο οίκος Fendi για παράδειγμα προτείνει sexy, satin pencil φούστες με σκίσιμο, ενώ η Prada ακουμπά το μινιμαλισμό με μονόχρωμες pencil skirts στο ύψος της γάμπας. Οι ρίγες είναι πάντα μια καλή επιλογή και μας φέρνουν τα vibes ενός skirt suit, ενώ τα prints χαλαρώνουν λίγο το αυστηρό στυλ τους και τις κάνουν λίγο πιο παιχνιδιάρικες.

Ankle boots: Τα αγαπημένα μποτάκια του χειμώνα και όλοι οι τρόποι να τα φορέσεις και την άνοιξη

pencil_skirt-(1).jpg

Το απόλυτα θετικό με μία pencil φούστα είναι πως αν και μιλάμε για ένα απόλυτα sexy item, παράλληλα είναι και ένα από τα βασικά συστατικά του office look μιας γυναίκας διαχρονικά. Και η άνοιξη είναι η πιο κατάλληλη εποχή για να έρθεις πιο κοντά στη θηλυκή σου πλευρά και να διασκεδάσεις λίγο με τα ρούχα του γραφείου σου. Πολύχρωμα πουκάμισα, ανάλαφρα πλεκτά, ενδιαφέροντα blazers και statement αξεσουάρ, θα συμπληρώσουν τα πρωινά σου σύνολα.

pencil_skirt-(10).jpg

Editor's choices: