Η Cate Blanchett φόρεσε για δεύτερη φορά το ίδιο φόρεμα κάνοντας την πιο stylish μεταποίηση

Ναταλία Κατσακιώρη
Η Cate Blanchett φόρεσε για δεύτερη φορά το ίδιο φόρεμα κάνοντας την πιο stylish μεταποίηση

(Photo by CJ Rivera/Invision/AP)

Η κυκλική μόδα είναι πλέον βίωμα για την Cate Blanchett και έκανε ένα κανονικό «κόψε-ράψε».

Προσωπικά έχω αδυναμία στην Cate Blanchett. Εκτός από τις κορυφαίες ερμηνείες της είναι μια γυναίκα που έχει δημιουργήσει τη δική της σχολή στο κόκκινο χαλί του Hollywood, με εμφανίσεις που σίγουρα θα θυμόμαστε για καιρό. Αν, λοιπόν, κάνουμε μια μικρή αναδρομή στα τελευταία της looks σε επίσημες πρεμιέρες και βραβεία, θα διαπιστώσουμε ότι πρόκειται για μία ηθοποιό, που έχει βάλει τον πήχη πολύ ψηλά, ειδικά σε σχέση με την κυκλική αλλά και τη βιώσιμη μόδα, κάνοντας πάντα μία δήλωση μέσα από τα ρούχα της.

undefined

AP Images

Αυτή τη φορά βρέθηκε στα 2023 Fragrance Foundation Awards και επέλεξε να φορέσει ξανά την Armani Privé δημιουργία με την οποία εμφανίστηκε και στα SAG Awards τον περασμένο Φεβρουάριο. Πρόκειται για ένα maxi gown σε διαχρονικό μαύρο, κεντημένο με παγιέτες, με βαθύ ντεκολτέ και τολμηρά cut outs, που από μέσα είναι ντυμένο με κάποια δαντέλα ή διαφάνεια.

Η Hailey Bieber γιόρτασε το beauty brand της με ένα ροζ couture φόρεμα από τη ντουλάπα της Barbie

Η ίδια, μαζί με τη στυλίστριά της Elizabeth Stewart, η οποία επιμελείται τα looks της εδώ και χρόνια, αποφάσισαν να αντικαταστήσουν τη μαύρη δαντέλα του φορέματος με μία διαφάνεια με πολύχρωμα strass και το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό.

2023 Fragrance Foundation Awards

(Photo by CJ Rivera/Invision/AP)

Η άγνωστη ιστορία πίσω από το φόρεμα της Cate Blanchett.

Όταν τον περασμένο Φεβρουάριο είδαμε το Armani Privé gown της Cate Blanchett στο κόκκινο χαλί των SAG Awards, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί αυτή τη μικρή, κρυφή λεπτομέρεια που κρύβεται από πίσω. Και η λεπτομέρεια αυτή έχει να κάνει με τη δαντέλα που ενσωματώθηκε πίσω από το εντυπωσιακό μπούστο της γνωστής ηθοποιού, την οποία η ομάδα της έχει πάρει από το επίσης Armani Privé φόρεμα με το εμφανίστηκε στις Χρυσές Σφαίρες το 2014, όπου και είχε λάβει βραβείο για την ερμηνεία της στο «Blue Jasmine» του Woody Allen.

29th Annual SAG Awards - Arrivals

Η Cate Blanchett στα SAG Awards τπν περασμένο Φεβρουάριο. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

AP

Ένα κομμάτι, λοιπόν, από την πολυτελή αυτή μαύρη δαντέλα κόπηκε και τοποθετήθηκε πίσω από το βαθύ ντεκολτέ του gown που δημιούργησε η ομάδα του Giorgio Armani για την Cate Blanchett, αξιοποιώντας έτσι ένα κομμάτι που κανείς δεν κατάλαβε ότι ήρθε εμβόλιμο από κάποιο άλλο φόρεμα.

«Να αγαπάτε και να διασκεδάζετε με τα ρούχα σας,» αυτό είναι το μότο της Elizabeth Stewart, που έχει ομολογουμένως δώσει τον καλύτερό της εαυτό στα red carpet looks της Cate Blanchett.

71st Annual Golden Globe Awards - Press Room

Η Cate Blanchett στα Golden Globe Awards το 2014 με φόρεμα Armani Privé . (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)