Πώς να συνδυάσω ένα φόρεμα με πέδιλα; Όλα τα celebrity approved σύνολα για να πάρεις έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να συνδυάσω ένα φόρεμα με πέδιλα; Όλα τα celebrity approved σύνολα για να πάρεις έμπνευση
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Έχουμε τα καλύτερα combos από τις πιο stylish εμφανίσεις για να αντιγράψεις στις διακοπές σου.

Το να διαλέξεις ένα φόρεμα από τη ντουλάπα σου και να το φορέσεις μαζί με ένα ζευγάρι πέδιλα είναι σίγουρα ότι πιο εύκολο μπορείς να σκεφτείς. Άνετο και δροσερό, είναι μια επιλογή must για τις ημέρες με καύσωνα όπως αυτές που περνάμε εδώ και 10 μέρες. Το φόρεμα δεν θέλει κανένα styling ως γνωστόν και δεν χρειάζεται να το φορτώσεις με κάτι άλλο, εκτός από τα κοσμήματα σου και το σωστό ζευγάρι παπούτσια. Αλλά τι είναι αυτό που κάνει ένα look από απλώς στυλάτο, super stylish; Είναι ο σωστός συνδυασμός, η σωστή έμπνευση, το σωστό matching σε χρώματα και σχέδια.

To ελληνικό brand Sun Of A Beach έχει κάνει τις πετσέτες θαλάσσης το statement στοιχείο της παραλίας

dress_sandals_combo-(4).jpg

Το street style των καλοκαιρινών εβδομάδων μόδας μας έχει δώσει έμπνευση, αφού οι περισσότερες fashionistas επέλεξαν να παρακολουθήσουν τα τελευταία shows μέσα στον Ιούνιο και Ιούλιο συντροφιά με το αγαπημένο τους φόρεμα και ένα ζευγάρι πέδιλα ψηλοτάκουνα ή flats. To χρώμα είναι και εδώ ο πρωταγωνιστής με το color blocking να είναι η αγαπημένη συνήθεια των stylish γυναικών και το καλοκαίρι. Εμείς βρήκαμε τους καλύτερους συνδυασμούς που λειτουργούν αποδεδειγμένα, αφού τους έχουν φορέσει οι αγαπημένες μας celebrities, όπως η Kendall Jenner και η Alexa Chung.

dress_sandals_combo-(2).jpg
dress_sandals_combo-(3).jpg

Τα 4 combos που θα σου δώσουν έμπνευση.

Heidi Klum: Maxi, floral φόρεμα + t-bar, flat πέδιλα.

Ένα ρομαντικό look με άρωμα Μεσογείου από την Heidi Klum, που φόρεσε έξυπνα ένα ζευγάρι flats. Ένας συνδυασμός που λειτουργεί πάντα. Σημείωσέ τον!

dress_sandals_combo-(1).jpg

Alexa Chung: Μαύρο, halter neck φόρεμα + ψηλοτάκουνα mules πλατφόρμες.

Η Alexa Chung είναι από τις προσωπικά αγαπημένες μου περσόνες, που έχει το δικό της τρόπο να δείχνει sexy, με ένα effortless, cool style. Τίποτα το επιτηδευμένο δεν υπάρχει στο εξώπλατο, μαύρο της φόρεμα και τα ultra sexy mules της.

dress_sandals_combo-(7).jpg

Emily Ratajkowski: Pastel, εφαρμοστό, midi φόρεμα + nude πέδιλα με χοντρό τακούνι.

Σίγουρα έχεις και εσύ ένα τέτοιο φόρεμα στη ντουλάπα σου, με την ίδια γραμμή και παρόμοιο χρώμα. Συνδύασέ το με ένα ζευγάρι nude πέδιλα και αμέσως θα δείξει πιο σύγχρονο και polished.

https://www.instagram.com/p/Cu5OLIOL6sq/

Kendall Jenner: Κοντό, minimal φόρεμα + πέδιλα με minimal λουράκια.

Η μετενσάρκωση της Carrie Bradshaw σε ένα look από την Kendall Jenner. Είναι φυσικά η αποθέωση του minimal και καλό θα ήταν να ακολουθήσεις το inspo ακριβώς όπως το βλέπεις.

dress_sandals_combo-(8).jpg