Τα τρία μαγιό που είναι ιδανικά για μπάνιο στην πισίνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα τρία μαγιό που είναι ιδανικά για μπάνιο στην πισίνα

Είναι η ευκαιρία μας να βάλουμε λίγο glam και στις βουτιές μας.

Ξέρω ότι στην Ελλάδα δεν έχουμε το μπάνιο σε πισίνα σε μεγάλη εκτίμηση και είναι απόλυτα λογικά με όλες αυτές τις μαγικές παραλίες με τα κρυστάλλινα νερά. Ποιος ο λόγος να κάνεις μπάνιο σε πισίνα; Τα τελευταία χρόνια, όμως, έχουμε επανεκτιμήσει την αξία μιας πισίνας, κυρίως όλοι εμείς που δεν αντέχουμε τη ζέστη του καλοκαιριού, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε εκτός πόλης όλη τη σεζόν. Οπότε έχουμε την ευκαιρία να δροσιστούμε και να περάσουμε όμορφα, κάνοντας το μπάνιο μας και πίνοντας ένα ωραίο κοκτέιλ by the pool.

364965120_1732489343882644_4141669229592043898_n.jpg

Τι ξέρεις, όμως, για το styling δίπλα στην πισίνα; Τι μαγιό πρέπει να φορέσεις και ποια είναι τα κατάλληλα αξεσουάρ; Σίγουρα η πισίνα είναι πολύ πιο ξεκούραστη από την παραλία και μια καλή πετσέτα με ένα ζευγάρι ενημερωμένα σανδάλια είναι αρκετά. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις είναι ότι τα μαγιό που θα βάλουμε στην πισίνα μας δίνουν την ευκαιρία να είμαστε πιο sexy και θηλυκές, ακριβώς γιατί το glam εδώ είναι προϋπόθεση. Οπότε τώρα είναι η στιγμή για edginess και smart attitude!

https://www.instagram.com/reel/CupS1iHAufN/

Τα 3 μαγιό για stylish βουτιές στην πισίνα.

One shoulder: Αρχικά ολόσωμο και πισίνα πάνε μαζί. Μιλάμε για ένα υπέροχο δίδυμο ακριβώς επειδή ένα ολόσωμο μαγιό δίνει αμέσως ένα pollished ύφος στο look μας. Τα σχέδια με έναν ώμο είναι ότι πιο ενημερωμένο μπορείς να φορέσεις φέτος. Προσωπικά θα σου πρότεινα ένα μονόχρωμο ολόσωμο σε basic απόχρωση, όπως το μαύρο, το navy blue ή το χακί. Τα λαμπερά αξεσουάρ μπορούν να απογειώσουν μια τέτοια βάση.

pool_style-(1).jpg

Τολμηρά cut outs: Τα sexy μαγιό, με τα περίεργα δεσίματα, τις halter neck γραμμές, τα cut outs δεν είναι ότι πιο εύκολο για να φορεθούν στη θάλασσα. Λίγο το κύμα, λίγο η άμμος, λίγο ο δυνατός αέρας και τα συγκεκριμένα μαγιό μπαίνουν αμέσως σε δεύτερη μοίρα. Αυτά, όμως, τα σχέδια είναι τέλεια δίπλα στην πισίνα. Ένα ιδιαίτερο κόσμημα, όπως μία body chain, μπορεί να τα αναβαθμίσει.

365032365_3482473001991005_8952776576109020233_n.jpg

Το ψηλόμεσο μπικίνι: Μας αρέσει ένα ψηλόμεσο bottom για ένα look πισίνας. Γιατί; Γιατί έχει όλο εκείνο το retro old Hollywood style που ταιριάζει με την όλη αισθητική της τοποθεσίας. Όλες οι αποχρώσεις μπορούν να φορεθούν εδώ. Αν ανήκεις, όμως στις τολμηρές, απογείωσε το στυλ σου με ένα μπικίνι με sparkly ή glossy ύφασμα.

pool_style-(2).jpg