Keep or toss: Οι 4 τάσεις στα sneakers που έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλιά μας ζευγάρια

Ναταλία Κατσακιώρη
Keep or toss: Οι 4 τάσεις στα sneakers που έρχονται να αντικαταστήσουν τα παλιά μας ζευγάρια

Τα sneakers που θα γίνουν το νέο μας κόλλημα. 

Το συγκεκριμένο άρθρο έχει και ένα κομμάτι της προσωπικής μου εμπειρίας, που μέσα στο Σαββατοκύριακο αποπειράθηκα να κάνω ένα συμμάζεμα/ξεκαθάρισμα στα παπούτσια μου. Γιατί το φθινοπωράκι είναι πλέον εδώ, είναι μαζί μας, και η αλλαγή από τα πέδιλα στα πρώτα κλειστά παπούτσια της σεζόν είναι μάλλον απαραίτητη τώρα πια. Τα sneakers είναι τα δικά μου αγαπημένα go to παπούτσια για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου και έτσι φροντίζω πάντα να ενημερώνω τη συλλογή μου με κάποια νέα σχέδια σύμφωνα με τα τελευταία trends.

sneakers-(4).jpg

Γιατί φυσικά και υπάρχουν και all time classic σχέδια σε sneakers και αθλητικά παπούτσια, τα οποία φοράμε ξανά και ξανά, αλλά κάθε σεζόν έχει και τα δικά της αγαπημένα. Επίσης, να πούμε ότι τα sneakers είναι ένα από τα ζευγάρια για το οποίο αξίζει να δίνεις κάθε φορά ένα μικρό ή και μεγαλύτερο μέρος του budget σου, γιατί είναι τα παπούτσια που θα φοράς στο repeat και θα ευχαριστηθείς όσο λίγα μέσα στο χρόνο, ότι εποχή και αν είναι.

sneakers-(2).jpg

Θα έχεις, φυσικά, παρατηρήσει ήδη και εσύ μια μικρή αλλαγή στις τάσεις των sneakers τις τελευταίες σεζόν, καθώς περνάμε από τα πιο μεγάλα και chunky σχέδια, στα retro, slim shapes με αναφορές στα 90s και 00s, που έχουν κάνει τα minimal σχέδια της Adidas να γίνονται sold out ξανά και ξανά.

sneakers-(1).jpg

Σε αυτό το mini ξεκαθάρισμα που θα κάνεις αναγκαστικά -όπως και εγώ- σου έχουμε βρει τα τέσσερα trends σε sneakers που πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσεις και αυτά που μάλλον δεν θα χρειαστείς, τουλάχιστον για φέτος. Ετοίμασε κούτες με keep και toss και ξεκίνα την αναδιοργάνωση του φθινοπώρου από τα αγαπημένα σου παπούτσια.

Άνετο και stylish -Το τζιν της Δούκισσας Νομικού που δεν πρέπει να λείπει από την γκαρνταρόμπα σου

Τα 4 keep or tos που πρέπει να ξέρεις.

Δώσε τα δίπατα sneakers -κράτα τις rubber σόλες.

sneakers-(12).jpg

Δώσε τα running αθλητικά σου -Κράτα τα retro σχέδια.

sneakers-(14).jpg

Δώσε τα ογκώδη ugly sneakers -Κράτα τις slim φόρμες.

sneakers-(11).jpg

Δώσε τα μονόχρωμα, βαρετά αθλητικά σου -Κράτα τα ενδιαφέροντα mixes με τα υλικά και χρώματα.

sneakers-(13).jpg