Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στην εξοχή; Τα 5 πιο stylish σύνολα για κάθε προορισμό

Ναταλία Κατσακιώρη
Φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στην εξοχή; Τα 5 πιο stylish σύνολα για κάθε προορισμό

Κάνεις βαλίτσα; Βάλε μέσα όλα τα απαραίτητα.

Η αλήθεια είναι μία. Ότι ντουλάπες δεν έκανε ακόμη κανένας. Προσωπικά ζω μεταξύ των μαγιό και της καλοκαιρινής μου πετσέτας, των φθινοπωρινών μου φούτερ και των μαύρων μου loafers, που ταιριάζουν με όλα, ότι και αν έχω διάθεση να φορέσω. Οπότε κάπως έτσι φτάσαμε και στα μισά σχεδόν του Οκτώβρη, με τα πρώτα σχέδια για φθινοπωρινές αποδράσεις να μας βρίσκουν κάπως απροετοίμαστες. Αν, όμως, σχεδιάζεις αυτό ή κάποιο άλλο κοντινό Σαββατοκύριακο να φύγεις από την πόλη και να πας μια εκδρομούλα, τότε θα πρέπει να βρεις και τα κατάλληλα outfits.

https://www.instagram.com/p/CyTTpD8I4o4/

Για να μπεις σε fall trip mood σε συμβουλεύω να ρίξεις μια ματιά στο Instagram feed σου και ιδιαίτερα σε όλα εκείνα τα fashion girls που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη και έχουν απογειώσει το countryside style με πολλές διαφορετικές προτάσεις. Άλλες έχουν κάτι από την ανεμελιά του ιταλικού νότου, άλλες από το γαλλικό sophisticated style, ενώ και μετά την επιτυχία της σειράς «The Crown» δεν υπάρχει κάποια γυναίκα που να μην έχει επηρεαστεί από το βρετανικό, royal στυλ στα κάστρα της Σκωτίας.

Photo-by-simone-noa-on-October-04-2023.-May-be-an-image-of-1-person..jpg

Ένα πετυχημένο look είναι τις περισσότερες φορές πολύ πιο απλό από όσο νομίζεις και περιλαμβάνει κάποια basics της ντουλάπας μας, που θα συνδυαστούν με πρωτότυπο τρόπο, δημιουργώντας ένα outfit για βόλτα, καφέ, φαγητό ή κάποια δραστηριότητα κοντά στη φύση. Εννοείται ότι τα παπούτσια μας θα πρέπει να είναι flat επιλέγοντας ανάμεσα σε sneakers, αρβυλάκια, μπαλαρίνες ή και γαλότσες αν πάμε κάποια βόλτα στο δάσος ή σε άλλο δύσβατο μέρος. Εξάλλου τα foam shoes είναι μεγάλη τάση και για τους δρόμους της πόλης.

H Βίκυ Καγιά βρήκε το τζιν παντελόνι που πρέπει οπωσδήποτε να αποκτήσεις φέτος

https://www.instagram.com/reel/Ck4WTo5AeUf/

Τα δύο καλύτερα στυλ από τα οποία μπορείς να πάρεις έμπνευση είναι το athleisure και το preppy. Καρό και ρίγες, χοντρά πουλόβερ και πουκάμισα, πλισέ φούστες και χαριτωμένα καλτσάκια μπλέκονται με τα αθλητικά μας παπούτσια, τα κολάν και τα hoodies μας. Ένα αδιάβροχο είναι επίσης must για μια εξόρμηση στο βουνό ή τη θάλασσα.

5 outfits για να φορέσεις το Σαββατοκύριακο στην εξοχή: