Κουστούμι με sneakers: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ανατρεπτικό look που θα φοράμε non stop

Κουστούμι με sneakers: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με το ανατρεπτικό look που θα φοράμε non stop

Μετά από χρόνια που η Βίκυ Καγιά είχε το τιμόνι του Shopping Star τα πράγματα άλλαξαν στο Star με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια της μεσημεριανής ζώνης. Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει ταυτιστεί με τη μόδα και τις φανταστικές υποψήφιες που έχουν περάσει κατά καιρούς από τις οθόνες μας και μας έχουν καταπλήξει όχι μόνο με τις στυλιστικές τους επιλογές αλλά και με τις αστείες ατάκες τους. Η Ηλιάνα ήρθε για να φέρεις την αλλαγή και φυσικά η παρουσιάστρια μιας τέτοιας εκπομπής έχει και η ίδια άμεση σχέση με τη μόδα μιας και καλείται να κρίνει τις παίκτριες ως fashion expert.

https://www.instagram.com/p/CylGmt_NUDn/

Η Ηλιάνα από την πρώτη στιγμή που την είδαμε στην τηλεόραση μας έκανε να καταλάβουμε ότι είναι μια γυναίκα με δυναμική και μεγάλη διάθεση να αναλάβει ενδιαφέροντα projects. Η ίδια την προηγούμενη σεζόν είχε καθίσει στην καρέκλα του κριτή για τo My Style Rocks, οπότε είχαμε δει τη δυναμική του στυλ της και της εικόνας της. Αλλά φέτος είναι πραγματικά που έχει ξεχωρίσει με τα καθημερινά της outfits γιατί έχει έρθει πιο κοντά στο casual chic style δίνοντας μας ιδέες και για το δικό μας ντύσιμο. Μια από τις τελευταίες της εμφανίσεις είναι αυτή που θα αναλύσουμε σήμερα και θα προσπαθήσουμε να αντιγράψουμε μέσα στο φθινόπωρο.

Αντίο μαύρο μικρό φόρεμα! Αυτό είναι το bold stylish χρώμα που θα το αντικαταστήσει

Κοστούμι και sneakers: Φόρεσε το όπως η Ηλιάνα.

Το ελαφρύ basic κοστούμι είναι ένα από τα must του φθινοπώρου. Το φοράς στη δουλειά, στη βόλτα, σε μια βραδινή έξοδο. Ανήκει σίγουρα στα passe par tout και είναι ένα σύνολο που δεν θα χάσει ποτέ την κομψότητα και την αξία του στη ντουλάπα μας.

iliana_papageorgiou-(8).jpg

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι λάτρης των κοστουμιών σε loose tailored γραμμή με το γκρι να είναι από τα αγαπημένα της χρώματα. Αυτή τη φορά επέλεξε ένα σχέδιο με κλασική γραμμή και ιδιαίτερη απόχρωση του pale grey. Το παντελόνι είναι προφανώς wide leg, ενώ το σακάκι έχει τα το κλασικό double breasted κλείσιμο στο στήθος με μεγάλα μαύρα κουμπιά.

iliana_papageorgiou-(3).jpg

Αυτό που έκανε την απόλυτη ανατροπή στο look της ήταν τα μπασκετικά sneakers της Nike που συνδύασε από κάτω σε λευκό και μαύρο χρώμα. Μια επιλογή σίγουρα πρωτότυπη και άκρως stylish. Τα sneakers φοριούνται με όλα και το συγκεκριμένο σύνολο είναι ιδανικό για ένα πρωινό στο γραφείο αλλά και για τα after work drinks. Άσε τις αμφιβολίες και τόλμησε να ακολουθήσεις το inspo της Ηλιάνας, δημιουργώντας ένα φθινοπωρινό σύνολο που θα κερδίσει τα βλέμματα.

iliana_papageorgiou-(1).jpg