H Kylie Jenner λανσάρει το δικό της fashion brand με το όνομα Khy -But why?

Ναταλία Κατσακιώρη
H Kylie Jenner λανσάρει το δικό της fashion brand με το όνομα Khy -But why?

Τα νέα κυκλοφορούν παντού. And she did it again!

Πώς μπορεί κάποιος να βάλει φωτιά στα social media και τα διεθνή μέσα γενικότερα με μία και μόνο ανάρτηση; Ask the Kardashians -Jenners! Οι ειδικοί στο πώς να ρίχνουν τα social! Η Kylie Jenner είναι ένα από τα πρόσωπα της γνωστής οικογένειας που απασχολεί σε αυτή τη φάση τον κόσμο της μόδας αλλά και της showbiz με δύο ειδήσεις σοκ.

Φυσικά μιλάμε για τη σχέση της με τον Timothée Chalamet, που μετά από μήνες έντονης φημολογίας επιβεβαιώθηκε με τα καυτά φιλιά του ζευγαριού σε διάφορα parties και συναυλίες που βρέθηκαν μαζί. Το δεύτερο, όμως, ζήτημα που μας απασχολεί από χθες το βράδυ, είναι η ανακοίνωση της Kylie ότι πρόκειται να λανσάρει το προσωπικό της fashion brand. Και για αυτό σίγουρα δεν ήμασταν έτοιμοι!

H Kylie Jenner λανσάρει το Khy.

Η ανακοίνωση ήρθε φυσικά από την ίδια και τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου με μια φωτογραφία στην οποία ποζάρει στο ανατομικό πάτωμα του σπιτιού της, μας είπε «Meet Khy», δηλαδή να σας συστήσω το Khy. Το Khy είναι το όνομα που επέλεξε η Kylie, εμφανώς εμπνευσμένο από τα αρχικά του ονόματός της, για το νέο της fashion brand, δίνοντάς μας μια γεύση για το τι θα ακολουθήσει, πολύ λιτά είναι η αλήθεια και λακωνικά.

kyliejenner_1698163229_3220749061540078063_12281817.jpg

Οδηγός αγοράς: Τα πρώτα μαύρα ankle boots του 2023 που μας ενθουσίασαν

Οι λεπτομέρειες που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας είναι ελάχιστες. Πάντως η μαύρη, δερμάτινη γκαμπαρντίνα με τα edgy φερμουάρ και οι κατακόκκινες γόβες, που φόρεσε στην εν λόγω ανάρτηση, μας προετοίμασαν για ένα brand αρκετά luxury, με statement κομμάτια και έμπνευση από τους σχεδιαστές και τους οίκους, που η ίδια η Kylie συνηθίζει να φοράει τα τελευταία χρόνια. Αυτό, όμως, το look είναι και το μοναδικό στοιχείο της υπόθεσης.

https://www.instagram.com/reel/Cyyt2jyIdee/

Σε σχέση τώρα με τις αντιδράσεις από τον κόσμο της μόδας, οι περισσότεροι είναι μάλλον διχασμένοι. Η Kylie είναι σίγουρα μια γυναίκα με το δικό της προσωπικό στυλ και μια αισθητική, που είτε διαφωνούμε είτε συμφωνούμε, επηρεάζει και αντιγράφεται από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο. Βέβαια, τα fashion girls δεν μπορούν ακόμη να της συγχωρήσουν την αυθάδη 45λεπτη καθυστέρησή της στο show των Dolce & Gabbana που είχε γίνει το θέμα συζήτησης στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

kyliejenner_1696375130_3205749399409802719_12281817.jpg

Photo: Instagram/@kyliejenner

Προσωπικά, τη θεωρώ μια πολύ έξυπνη και επιτυχημένη επιχειρηματία, η οποία φυσικά θα έκανε αργά ή γρήγορα και το επόμενο βήμα, να εμπλακεί δηλαδή ενεργά με τη μόδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν λατρεύω το Kardashian-Jenner style, αν εξαιρέσουμε τη μαγική Kendall προφανώς, και δεν βρίσκω κανέναν λόγο ύπαρξης ενός ακόμη celebrity brand, που δεν έχει καμία δημιουργική ιδέα στη βάση του, αλλά πρόκειται να μας δείξει μια νέα εκδοχή των αγαπημένων designer pieces που φοράει ήδη εδώ και χρόνια από άλλους σχεδιαστές η διάσημη ιδρύτριά του. Sorry Kylie.