Emily Ratajkowski: Τρεις stylish τρόποι που φοράει τις φόρμες της στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη

Ναταλία Κατσακιώρη
Emily Ratajkowski: Τρεις stylish τρόποι που φοράει τις φόρμες της στη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη
Photo Credit: @Michael Stewart

Γιατί οι φαρδιές σου φόρμες δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο.

Η Emily Ratajkowski καταφέρνει πάντα με έναν τρόπο να γίνεται talk of the town. Από τη μία το βιβλίο που κυκλοφόρησε και ακόμα συζητιέται παντού, από την άλλη τα καυτά dates της και όλοι παρακολουθούν τις κινήσεις της βήμα προς βήμα. Εκτός όμως από την προσωπική της ζωή, οι παπαράτσι παρακολουθούν και την καθημερινότητά της στη Νέα Υόρκη, βοηθώντας εμάς -aka τις editos- να δούμε με τη σειρά μας τα stylish looks της και να τα πάρουμε έμπνευση και για τα δικά μας everyday outfits στην πόλη.

To στυλ της Emrata, για τους Instagramικούς της φίλους, μας αρέσει ακριβώς γιατί έχει όλο αυτό το effortless cool της Νέας Υόρκης, ενώ η ίδια είναι παράλληλα πολύ απελευθρωμένη με το σώμα της και βάζει ένα μικρό κομμάτι sexiness στο κάθετι. Επίσης, κάτι που ίσως οι περισσότεροι δεν περιμένουν από την Emily είναι ότι αγαπά τόσο πολύ το athleisure style. Και όμως η ίδια φοράει πολύ συχνά και πολύ πρωτότυπα τις φόρμες της.

Τρία athleisure looks από την Emily Ratajkowski με τη φαρδιά σου φόρμα.

Αρχικά, μην νομίζεις ότι μιλάμε για κάποιο ειδικό σχέδιο φόρμας, δηλαδή για κάποια branded jogger φόρμα με ιδιαίτερο shape και εντυπωσιακό ύφασμα. Όχι, μιλάμε για την απλή, baggy φόρμα, που σίγουρα έχεις στη ντουλάπα σου σε μαύρο, γκρι ή σε λευκό. Γενικά, τα ουδέτερα χρώματα είναι σίγουρα πολύ πιο βολικά στις φόρμες μας, γιατί συνδυάζονται εύκολα με όλα.

Το πρώτο look, λοιπόν, που μας έδειξε η Emily περιλαμβάνει ένα σετάκι φόρμες με wide leg παντελόνι και φούτερ που κουμπώνει με φερμουάρ στο λαιμό, σε απαλό γκρι μελανζέ χρώμα. Από πάνω έβαλε ένα φθινοπωρινό, ελαφρύ παλτό σε ανοιχτό μπεζ και ένα ζευγάρι sneakers της New Balance.

emrata-(1).jpg

Photo Credit: @Michael Stewart

https://www.instagram.com/p/CyjKVNHLyM3/

Τα metallics είναι η πιο λαμπερή τάση -Μετά τα catwalks θα τα δούμε στους δρόμους της πόλης

Στη δεύτερη εμφάνισή της την είδαμε με μια jogger φόρμα σε σκούρο κυπαρισσί. Από πάνω φόρεσε ένα oversized t-shirt με logo, ένα jockey καπέλο επίσης σε μαύρο και ένα ζευγάρι flashy sneakers σε neon πράσινο. Οι χρυσοί κρίκοι της έβαλαν μια glam νότα.

emrata-(2).jpg

Photo Credit: Michael Stewart

Το τελευταίο της look ήταν και το πιο εντυπωσιακό, αφού με την ίδια μαύρη φόρμα και τα neon sneakers φόρεσε ένα λευκό t-shirt και ένα denim jacket σε neutral απόχρωση. Τόσο απλά μπορείς να βάλεις τη φόρμα σου και για μια βραδινή βόλτα με φίλους.

https://www.instagram.com/p/CyvugCosc1c/