Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ολόμαυρο σύνολο με παντελόνι και ένα ιδιαίτερο δερμάτινο μπουφάν

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το ολόμαυρο σύνολο με παντελόνι και ένα ιδιαίτερο δερμάτινο μπουφάν

Photo: NDP Photo Agency

Το cropped δερμάτινο μπουφάν της Σταματίνας που χρειάζεται η ντουλάπα σου. 

Οι γιορτές έχουν και επίσημα τελειώσει. Σήμερα μπορούμε και πρέπει δυστυχώς να το παραδεχτούμε, ξεκινώντας να ξεστολίζουμε το σπίτι και αφήνοντας πίσω μας τις γιορτινές μας εμφανίσεις. Νέα χρονιά, νέα projects, νέες γκαρνταρόμπα και νέα ρούχα που θα μπουν στη ζωή μας και θα εμπλουτίσουν τα σύνολά μας. Γενικά το σύνθημα των ημερών είναι το back to basics, γιατί καλές και οι γιορτές και τα βραδινά outfits που φορέσαμε αυτές τις μέρες, αλλά δεν υπάρχει τίποτα σαν τα άνετα και κλασικά μας παντελόνια, ένα ωραίο ζευγάρι μποτάκια και ένα fashion πανωφόρι για τις βόλτες μας στην πόλη.

https://www.instagram.com/p/C11YD4asTQt/

Μια τέτοια βόλτα έκανε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα στις προηγούμενες μέρες και ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε στο δρόμο, αποθανατίζοντας το σύνολό της. Η Σταματίνα μετά τα άκρως γιορτινά της looks, με φορέματα, ολόσωμες φόρμες και sparkly φούστες επέστρεψε στην καθημερινότητα και τα αγαπημένα της μαύρα ρούχα, τα οποία συνηθίζει να φοράει τελευταία και στην εκπομπή της στο Alpha αλλά και στις δικές της ιδιωτικές εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/C1oZ4MIMNeJ/

Οι τέσσερις εμφανίσεις που απογοήτευσαν στο χθεσινό χαλί των Golden Globes

https://www.instagram.com/p/C1hlGiOM7tW/

Το cropped δερμάτινο μπουφάν της Σταματίνας.

Ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή υπάρχει σίγουρα σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Το ίδιο ισχύει και για τα δερμάτινα μποτάκια και τις μαύρες μπότες με το χαμηλό τακούνι, που είναι ίσως το πιο πολυφορεμένο ζευγάρι του χειμώνα μας. Έτσι, λοιπόν, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία από τις τελευταίες της εξόδους στο κέντρο της Αθήνας φόρεσε αυτά τα δύο αγαπημένα items και τα συνδύασε με μαύρο πουλόβερ με v-neck, μαύρη μεγάλη τσάντα σε καπιτονέ στυλ και μαύρα cut eye γυαλιά ηλίου.

stamatina_tsimtsili-(1).jpg

Photo: NDP Photo Agency

Τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα που επέλεξε για το συγκεκριμένο minimal σύνολο ήταν στο ίδιο στυλ με ήσυχους τόνους, ενώ ήταν το δερμάτινο μπουφάν με το οποίο ολοκλήρωσε το look αυτό που ξεχώρισε. Πρώτον γιατί η Σταματίνα πολύ έξυπνα διάλεξε ένα cropped σχέδιο και ένα ξεθωριασμένο χρώμα που μοιάζει με σκούρο πράσινο, μία ιδιαίτερη απόχρωση του χακί. Να πώς ένα jacket μπορεί να κάνει ένα μαύρο, κλασικό σύνολο αμέσως ενδιαφέρον.