Tα κορυφαία χρώματα στις τσάντες του 2024 -Ενημερωμένα και διαχρονικά θα αντικαταστήσουν το μαύρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Tα κορυφαία χρώματα στις τσάντες του 2024 -Ενημερωμένα και διαχρονικά θα αντικαταστήσουν το μαύρο

Πριν κάνεις τη wish list του 2024 πάρε έμπνευση από τη νέα χρωματική παλέτα. 

Η νέα χρονιά πρέπει να μπει με μια καινούργια wish list. Και επειδή είμαι σίγουρη ότι το budget σου μετά της γιορτές είναι αρκετά μειωμένο όπως και των περισσότερων, έχω να σου πω ότι τα αξεσουάρ θα πρέπει να μπουν σε προτεραιότητα. Και ειδικά μια καινούργια τσάντα. Γιατί μία νέα, δερμάτινη hand bag με ενημερωμένο design και ένα διαχρονικό χρώμα θα γίνει ένα passe par tout που θα παίρνεις παντού μαζί σου χειμώνα-καλοκαίρι.

Milano-str-F23-0153.jpg

Παρακάτω θα βρεις τα χρώματα που προτείνουν για το 2024 οι σχεδιαστές, σύμφωνα με τις SS24 συλλογές που είδαμε στα catwalks.

Paris-str-S24-0962.jpg

Οι τέσσερις εμφανίσεις που απογοήτευσαν στο χθεσινό χαλί των Golden Globes

Τα καλύτερα χρώματα για τις τσάντες του 2024.

Pearly white

Το λευκό κερδίζει συνεχώς έδαφος έναντι του μαύρου και κάτι τέτοιο είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γιατί είναι εξίσου ευκολοσυνδύαστο, έχει μια φυσική κομψότητα σαν χρώμα και ταιριάζει με τα πάντα.

Chloe-S24-027.jpg

Chloe SS24

Baby blue

Τα pastels είναι αποχρώσεις που έχουμε συνηθίσει κυρίως σε ρούχα και όχι τόσο σε αξεσουάρ. Ειδικά όταν μιλάμε για τσάντες και παπούτσια. Το 2024 το baby blue, το ονειρικό αυτό γαλάζιο θα πρωταγωνιστήσει στις τσάντες του χειμώνα και θα τις πάρουμε μαζί μας σε κάθε εποχή.

Fendi-clp-S24-065.jpg

Fendi SS24

Mellow yellow

Το κίτρινο δεν είναι αγαπημένο των γυναικών και αυτό γιατί το θεωρούμε κάπως δύσκολο. Τόσο στο ίδιο το item που θα φέρει τη συγκεκριμένη απόχρωση, όσο και στη διαδικασία του styling. Oι designers φαίνεται, όμως, να έχουν διαφορετική άποψη, αφού έβαλαν το απαλό κίτρινο στις shoulder bags της νέας χρονιάς.

Phillip-Lim-S24-040.jpg

Phillip Lim SS24

Grey matter

Ή αλλιώς η τέλεια εναλλακτική στο μαύρο. Το γκρι είναι μια σκούρα απόχρωση που ενώ μπορεί να αξιοποιηθεί ακριβώς όπως το μαύρο, είναι πιο πρωτότυπο και μπορεί να δώσει εύκολα μια sophisticated νότα σε όλα εκείνα τα basic σύνολά μας.

Bottega-Veneta-clp-S24-041.jpg

Bottega Veneta SS24

Marooned

Είναι μια απόχρωση ανάμεσα στο μπορντό και το καφέ, ένα ιδιότυπο σκούρο χρώμα που βγάζει αυτή ακριβώς τη ζεστασιά που ταιριάζει στο δέρμα. Οι δερμάτινες τσάντες εξάλλου είναι η πιο κλασική επιλογή κάθε γυναίκας και αμέσως μετά την περσινή τρέλα με το chocolate brown νομίζω πως βρήκαμε τη νέα αγαπημένη μας απόχρωση.

Altuzarra-clp-S24-030.jpg

Altuzarra SS24