Βρήκαμε το sophisticated κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Το slouchy στυλ της πάει πολύ

Βρήκαμε το sophisticated κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη -Το slouchy στυλ της πάει πολύ
Photo Credit: NDP Photo Agency

Είναι η τέλεια επιλογή για το ανοιξιάτικο office look. 

Γιατί μας αρέσει τόσο πολύ το στυλ της Μαρίας Ηλιάκη; Γιατί ισορροπεί τέλεια ανάμεσα στο cool και το sophisticated και φαίνεται πως η Μαρία έχει τον τρόπο να ντύνεται πάντα άνετα χωρίς να χάνει κάτι από την elegant αισθητική που τόσο της αρέσει. Η ίδια ακολουθεί το ίδιο στυλ εδώ και χρόνια και φαίνεται να είναι μία γυναίκα που ξέρει πολύ καλά τι της αρέσει και τι της ταιριάζει. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς κανόνες κάθε καλοντυμένης γυναίκας, γιατί αν δεν ξέρεις τι σε κολακεύει και ποια ρούχα και αξεσουάρ σου ταιριάζουν δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα πετυχημένο look.

Η Ήβη Αδάμου στη Νέα Υόρκη βρήκε το πιο εντυπωσιακό φόρεμα με λουλούδια

https://www.instagram.com/reel/C3DSsmsCRhq/

Kαι επειδή όπως φαίνεται οι ακόλουθοί της στο Instagram ζητούσαν συνεχώς συμβουλές σχετικά με θέματα fashion, η Μαρία τους έκανε -και μας έκανε- τη χάρη να δημιουργήσει μια σειρά από videos όπου εξηγεί βήμα-βήμα τον τρόπο που στήνει τα σύνολά της. Έτσι έχουμε πάρει πολλές φορές έμπνευση από τα casual chic looks της Μαρίας Ηλιάκη ακολουθώντας κάποιες απλές συμβουλές.

To slouchy κοστούμι της Μαρίας Ηλιάκη που συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο.

Πριν από λίγες μέρες η Μαρία έκανε μια έξοδο σε ένα από τα πιο λαμπερά events της πόλης. Στην παρουσίαση της H&M Studio Collection για την νέα σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024 η Μαρία εμφανίστηκε με ένα κομψό σύνολο από τη νέα συλλογή, με ένα φανταστικό pinstripe κοστούμι σε slouchy γραμμή. Γενικά τα baggy shapes είναι μεγάλη τάση και ταιριάζουν πολύ στη Μαρία Ηλιάκη. 'Ετσι, επέλεξε αυτό το oversized κοστούμι σε ανοιχτό γκρι χρώμα, το οποίο συνδύασε με γαλάζιο πουκάμισο με μεγάλες μανσέτες, που τις άφησε να βγαίνουν από τα μανίκια της.

0855_MARIA_ILIAKI_432024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

Ένα ζευγάρι pointed μαύρες γόβες και ασορτί τσαντάκι ήταν τα μόνο αξεσουάρ που χρειάστηκαν για τη συγκεκριμένη εμφάνιση.

0850_MARIA_ILIAKI_432024.jpg

NDP PHOTO AGENCY

NDP Photo Agency

Το κοστούμι της Μαρίας είναι από ένα μείγμα μαλλιού και αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα από τις 12 Μαρτίου.

Snapinsta.app_430979420_1607930786624128_7769501033384838752_n_1024.jpg

Εσύ μπορείς βέβαια να πάρεις από τώρα ένα αντίστοιχο pinstripe παντελόνι και να το συνδυάσεις με ένα γαλάζιο, ριγέ πουκάμισο σε κρουαζέ shape. Δες τα details παρακάτω.

Shop the look:

Η Δανάη Μιχαλάκη με ολόμαυρο sexy βραδινό look και flats