H Taylor Swift σε ρομαντικό δείπνο με little black dress -Η off shoulder λεπτομέρεια που ξεχώρισε

Ναταλία Κατσακιώρη
H Taylor Swift σε ρομαντικό δείπνο με little black dress -Η off shoulder λεπτομέρεια που ξεχώρισε

Photo: Instagram/@sacha_tanha

Το καλύτερο φόρεμα για ένα date night θα είναι πάντα το μικρό μαύρο φόρεμα.

Η Taylor Swift διανύει μία από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της. Νέα, όμορφη , επιτυχημένη, βραβευμένη, δισεκατομμυριούχος και ερωτευμένη. Δεν τα λες και λίγα, αφού μέσα σε ελάχιστα χρόνια κατέκτησε τον κόμσο -κυριολεκτικά- και μαζί και την καρδιά του Travis Kelce. Ο κορυφαίος αθλητής του αμερικάνικου football είναι ο αγαπημένος της εδώ και αρκετό καιρό και οι δυο τους δεν φαίνεται να νοιάζονται καθόλου για τα αδιάκριτα βλέμματα, στηρίζοντας φανερά ο ένας τον άλλο σε κάθε του βήμα και απολαμβάνοντας τις κοινές τους στιγμές.

Οδηγός αγοράς: 10 μονόχρωμα items για την άνοιξη αν βαρέθηκες ήδη τα florals

Japan Taylor Swift Concert

(AP Photo/Toru Hanai)

Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved

Η Taylor δεν έχει μιλήσει πολλές φορές για τον σύντροφό της, αλλά έχει δείξει έμπρακτα την υποστήριξή της απέναντί του, αφού δεν λείπει ποτέ από τις κερκίδες των γηπέδων, όταν ο Travis αγωνίζεται. Οι φωτογραφίες της από τα αμερικάνικα γήπεδα έχουν κάνει το γύρο του κόσμου, ειδικά οι λήψεις από τη βραδιά του μεγάλου τελικού του Super Bowl, όταν η Taylor απόλαυσε τον αγώνα μαζί με την κολλητή της Blake Lively, ενώ αμέσως μετά τη λήξη του ματς και την ανάδειξη των Kansas City σε νικητές η ίδια κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και φίλησε τον αγαπημένο της.

81st Golden Globe Awards - Arrivals

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Το πιο hot ζευγάρι της Αμερικής αυτή τη στιγμή, συνεχίζει να απασχολεί τα media με τις εξόδους του, αφού πρόσφατα βρέθηκαν οι δυο τους σε ένα ρομαντικό date night και το outfit που διάλεξε η Taylor φυσικά ξεχώρισε.

Taylor Swift: Το μικρό μαύρο φόρεμα είναι η επιλογή της για ένα dinner με τον αγαπημένο της.

Όποιο και αν είναι το στυλ σου, ένα μικρό μαύρο φόρεμα σίγουρα έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου. Η Taylor Swift αγαπά πολύ το μαύρο και σε πολλές off duty εμφανίσεις της προτιμά total black outfits με παντελόνι ή φούστα. Για αυτή, όμως, τη ρομαντική βραδιά με τον αγαπημένο της την είδαμε με ένα total glam mini off shoulder φόρεμα του οίκου Alaia, το οποίο κοστίζει σχεδόν 3.000 ευρώ.

taylor-swift-(4).jpg

Photo: Instagram/@sacha_tanha

Ένα μαύρο off shoulder φόρεμα είναι εξίσου girly και sexy, οπότε αποτελεί την ιδανική επιλογή για ένα date night στην πόλη. Συνδύασέ το και εσύ με minimal αξεσουάρ και κόκκινο κραγιόν όπως η Taylor. Εμείς σου έχουμε παρακάτω τρεις low budget εναλλακτικές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Στο ταξίδι της στη γαλλική ριβιέρα φόρεσε μόνο τζιν και μας έδωσε ιδέες

Shop the look: