Ένας κλέφτης fashion lover- Η αστεία κλοπή που έγινε viral και μας θύμισε κάτι από Carrie Bradshaw

Ναταλία Κατσακιώρη
Ένας κλέφτης fashion lover- Η αστεία κλοπή που έγινε viral και μας θύμισε κάτι από Carrie Bradshaw

«Τώρα πια δεν κυνηγάνε μόνο τα χρήματα, αλλά κυνηγάνε και τη μόδα!»

Μία από τις πιο αστείες και χαρακτηριστικές ατάκες της τηλεοπτικής Carrie Bradshaw, κατά κόσμον Sarah Jessica Parker, η οποία μετά από πολλά χρόνια που ζούσε και τριγυρνούσε στους δρόμους της Νέας Υόρκης, έπεσε θύμα ληστείας. Το περίεργο -και το εξαιρετικά αστείο- στο όλο σκηνικό της ληστείας προκύπτει όταν ο κλέφτης εκτός από την τσάντα και τα κοσμήματα της, της ζητάει να βγάλει και τα Manolo Blahnik strappy σανδάλια της. Τότε ήταν που η Carrie είπε και αυτή την παραπάνω, φοβερή ατάκα. Γιατί οκ να σε κλέψουν, ζητώντας σου το πορτοφόλι σου, αλλά πόσο περίεργο είναι τελικά να συναντήσεις έναν κλέφτη που να γνωρίζει από μόδα και να ξέρει ακριβώς την αξία των αγαπημένων σου Manolo's;

10 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις το τζιν τον Σεπτέμβρη

Μάλλον όχι και τόσο, αν είσαι single fashion lover και βγαίνεις ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η ιστορία της Lexus, μίας content creator που έχει γίνει viral τις τελευταίες μέρες με το βιντεάκι που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok, όπου αφηγείται πώς έπεσε θύμα κλοπής από έναν πάρα πολύ ενημερωμένο κλέφτη, που ήθελα τα Tabi Mary Jane της.

Το χρονικό της πιο fashionable κλοπής.

Αρχικά, να μιλήσουμε για τα Tabi shoes. Είναι το θρυλικό σχέδιο του οίκου Margiela, το οποίο και μας σύστησε ο Martin Margiela πίσω στα early 90s με την ιστορία τους να είναι γνωστή στον κόσμο της μόδας. Τις τελευταίες σεζόν, μάλιστα, τα συγκεκριμένα japanese inspired παπούτσια έχουν και πάλι it item με τις πωλήσεις τους να εκτοξεύονται σε οποιοδήποτε σχέδιο. Γόβες, μπαλαρίνες, μποτάκια και φυσικά Mary Jane.

H Lexus, λοιπόν, βγήκε ένα ραντεβού μέσω του γνωστού dating App, Tinder, με έναν άκρως καλόγουστο νεαρό, τον οποίο φιλοξένησε για ένα βράδυ στο σπίτι της. Προς μεγάλη της έκπληξη αμέσως μόλις έφυγε διαπίστωσε ότι έλειπαν τα Tabi Mary Jane παπούτσια της και ήταν πλέον σίγουρη για τον σκοπό της επίσκεψής του, το προηγούμενο βράδυ. Όπως διηγείται η ίδια στο Tik Tok video που ανέβασε -και φυσικά έγινε viral- o νεαρός πρέπει να έβαλε τα παπούτσια μέσα στο baggy παντελόνι του, ενώ αμέσως μετά φρόντισε να εξαφανίσει τα ίχνη του στα social media.

Η Lexus, όμως, κινήθηκε γρήγορα και μεθοδικά, αναγκάζοντάς τον να της επιστρέψει το εν λόγω ζευγάρι, το οποίο και είχε κάνει ήδη δώρο στην επίσημη αγαπημένη του! Τέλος καλό, όλα καλά, με την Lexus να γίνεται πρώτο θέμα ακόμα και σε κορυφαία περιοδικά μόδας, την ίδια στιγμή που το Internet υποκλίνεται στο θάρρος της να καταγγείλει στα social media το πρώην date της. Κανένα άλλο ζευγάρι Manolo's ή Tabis χαμένο κορίτσια!

https://www.instagram.com/reel/CwvlWwbP2K_/