#QueenGRTakesFW: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Χριστίνα Αναστασία Χρόνη
#QueenGRTakesFW: Τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Η ομορφιά ήταν ή minimal ή maximal, δεν υπήρχε κάτι το ενδιάμεσο

Πρέπει να το πούμε πολλές φορές για να το πιστέψουμε: Βρεθήκαμε στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι! Συγκεκριμένα, το queen.gr βρέθηκε στις εβδομάδες μόδας σε όλες τις μητροπόλεις της μόδας όμως, το beauty department, πήγε μόνο στο Παρίσι και δεν θα θέλαμε κάτι περισσότερο. Η εβδομάδα μόδας του Παρισιού είναι για εμάς η καλύτερη και –όπως είπα νωρίτερα- ακόμα δεν το πιστεύουμε.

Με το Παριζιάνικο μετρό που πραγματικά σε πάει παντού, βρεθήκαμε backstage και front row σε μερικά από τα μεγαλύτερα shows και αυτό που η Διονυσία Καλαποθαράκου και εγώ (εδώ Χριστίνα, η Χρόνη) δεν θα ξεπεράσουμε είναι το show του οίκου Dior.

Δεν ήταν όμως το μόνο που –προσωπικά- με ξετρέλανε. Λάτρεψα το αναγεννησιακό μακιγιάζ στην Ann Demeulemeester, την maximal προσέγγιση στον Giambattista Valli, το δίχρωμο μακιγιάζ στον οίκο Altuzarra και το «βρώμικα ρομαντικό» μακιγιάζ στον Koche.

Όχι, δεν καταφέραμε να παρακολουθήσουμε όλα τα shows, είναι ένα σχεδόν ακατόρθωτο task όμως, από το catwalkτου οίκου Kenzo στα παρασκήνια του Rick Owens και από το show του ηaider Ackermann στην Altuzarra, tο μυαλό μου γέμισε με εικόνες και ένα πράγμα ήταν ξεκάθαρο: Η ομορφιά την επόμενη χειμερινή σεζόν δεν έχει μέση. Είναι είτε υπέροχα maximal είτε απόλυτα minimal.

Τα μαλλιά είναι βρεγμένα και πιασμένα σε αλογοουρά είτε βρεγμένα και στερεωμένα πίσω από τα αυτιά. Το μοναδικό χρώμα στα χείλη είναι το κόκκινο και οι επιδερμίδες από απόλυτα ματ και βελούδινες, γίνονται μεταξένια λαμπερές. Μιας λοιπόν που όλα τα ωραία τελειώνουν, δημιούργησα μία gallery με τα πιο εντυπωσιακά beauty looks από την εβδομάδα που δεν θα ξεχάσω ποτέ και σε προσκαλώ να τα δεις όλα προσεκτικά γιατί, μέσα στους επόμενους μήνες, θα τα αναλύσουμε ΠΟΛΥ.

Διάβασε ακόμα: #PFW Day 7: Tα μπλαζέ κορίτσια του Giambattista Valli και το αυθεντικά Παριζιάνικο στυλ τους