Ο cool τρόπος που οι Γαλλίδες φοράνε τα clogs και το χειμώνα

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο cool τρόπος που οι Γαλλίδες φοράνε τα clogs και το χειμώνα

Ακόμη και οι κομψές Γαλλίδες υπέκυψαν στη γοητεία των clogs και σου δείχνουν πώς να τα φορέσεις και στο κρύο.

Οι Γαλλίδες και το στυλ τους αποτελούν διαχρονικά έμπνευση για όλες τις γυναίκες. Τι είναι αυτό, όμως, που μας αρέσει στην πραγματικότητα στην εμφάνιση τους; Έχοντας μελετήσει από μικρή το french style (καθώς ήμουν μεγάλη θαυμάστρια), κατέληξα τελικά πως είναι τίποτα το συγκεκριμένο. Δεν είναι τα μαλλιά, τα ρούχα, τα αξεσουάρ ή το μακιγιάζ τους. Είναι αυτή η τόσο φυσική εικόνα, που τις κάνει να μοιάζουν πως έχουν προσπαθήσει για τίποτα. Ακόμη και αν όλο αυτό είναι επιτηδευμένο σε μεγάλο βαθμό. Δηλαδή, οι Γαλλίδες και προσέχουν πολύ την εμφάνιση τους και δίνουν την πρέπουσα φροντίδα, και αφιερώνουν χρόνο σε αυτό, ωστόσο το κάνουν να φαίνεται εντελώς φυσικό, ανεπιτήδευτο και αληθινό. Για αυτό είναι και τα πιο cool κορίτσια, οπότε, ναι, ίσως θέλαμε να τους μοιάσουμε λίγο.

Anti-skinny trend: Οι πιο stylish συνδυασμοί που κάνουν τώρα οι Γαλλίδες με το αγαπημένο τους denim

Πώς θα φορέσεις τα clogs αλά γαλλικά.

Ανάμεσα, λοιπόν, στις τόσες Instagraμικές φιγούρες με άρωμα Γαλλίας, ξεχωρίζει σίγουρα η Jeanne Damas. Η υπέροχη Jeanne είναι founder του γνωστού brand, Rouje, και έχει να διαμορφώσει σε μεγάλο βαθμό το πώς βλέπει ο κόσμος το γαλλικό στυλ, εν τέλει, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ίδια είναι πολλά παραπάνω, από αυτή τη σύντομη περιγραφή, αλλά τα αφήνω να τα ανακαλύψεις μόνη σου. Το θέμα μας σήμερα είναι μια τελευταία ανάρτηση της, που μας υπενθύμισε ότι ακόμη και τα clogs, δηλαδή τα τσόκαρα, φαίνονται απόλυτα κομψά με τις αρχές του french style. Πιο συγκεκριμένα, η Jeanne φόρεσε ένα knitted set, με φούστα και top, από πάνω πρόσθεσε την καμπαρντίνα της και ολοκλήρωσε με μία suede, shopper bag και ένα ζευγάρι καφέ, ψηλοτάκουνα clogs.

https://www.instagram.com/p/ClLpUxwLKrd

Αυτό, όμως, που πρέπει να προσέξεις είναι ότι οι Γαλλίδες επιλέγουν το συγκεκριμένο στυλ σε τσόκαρα για το χειμώνα. Κλειστό, με μικρό τακούνι, neutral αποχρώσεις και συχνά είναι επενδυμένα με γούνα. Αν το κρύο είναι αρκετό, ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες μπορεί να σε ζεστάνει και να δείξει παράλληλα ενημερωμένο. Επέλεξε να τα φορέσεις μαζί με ένα απλό, basic σύνολο σε στενή γραμμή και ένα statement πανωφόρι, για να απογειώσεις το french style coolness, όπως ακριβώς το έκανε και η Jeanne.

https://www.instagram.com/p/COI-rL5nO8w