Τα τρία μπικίνι για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα τρία μπικίνι για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος

Άνετα και super stylish  θα σου δώσουν την ασφάλεια που θέλεις στην παραλία.

Η αγορά ενός μαγιό είναι πάντα εξαιρετικά απαιτητική για κάθε γυναίκα. Και αυτό γιατί το κάθε σώμα έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και τα δικά του σημεία που θα χρειαστούν στήριξη. Αλλά αντικειμενικά τα κορίτσια με μεγάλο στήθος σίγουρα δυσκολεύονται λίγο περισσότερο στην επιλογή του σωστού μπικίνι και αυτό γιατί χρειάζονται ένα μαγιό που να καλύπτει ομοιόμορφα το στήθος, να τις κάνει να νιώθουν ασφάλεια μέσα σε αυτό, αλλά και να μπορούν να κινούνται άνετα, είτε κολυμπάνε, είτε κάνουν ηλιοθεραπεία, είτε sports στην άμμο.

https://www.instagram.com/reel/CuVHCT-rEjB/

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει τα τρία σχέδια που είναι ιδανικά για τις γυναίκες με μεγάλο στήθος, χωρίς να χάνουν τίποτα από το sexiness και το στυλ τους.

Οδηγός αγοράς: 10 φορέματα παραλίας στα πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού

Τα τρία μαγιό για τα κορίτσια με μεγάλο στήθος.

Κοντομάνικο: Δεν είναι από τα bikini tops που προτιμάμε συχνά οι γυναίκες, αν και είναι τέλειο και για γυναίκες με μικρό αλλά και με μεγάλο στήθος. Καλύπτει τους ώμους, οπότε έχεις extra αντιηλιακή προστασία, χωρίς να σκέφτεσαι αν θα καείς από τον ήλιο. Αν μάλιστα βρεις ένα σχέδιο με ντραπέ στη μέση ή ένα κορδόνι που να σφίγγει αντίστοιχα, όπως το μπικίνι που βλέπεις στην παρακάτω φωτογραφία, τότε θα έχεις ένα top που θα σε κολακέψει ακόμη περισσότερο και θα κάνει λίγο πιο sexy το look σου.

Μπικίνι με μπανέλα: Ξέρω ότι ίσως το θεωρείς λίγο πιο άβολο και σκληρό, αλλά αν βρεις το σωστό μέγεθος για σένα, επενδύοντας σε ένα brand που έχει ποιοτικά μαγιό με καλό fitting, τότε θα δεις ότι ένα μπικίνι με μπανέλα παρέχει τη στήριξη που χρειάζεται μια γυναίκα με μεγάλο στήθος. Επίσης, το retro style που δίνει στο μπικίνι σου είναι απλώς τέλειο.

bikini-top-(1).jpg

Αθλητικό: Αρχικά όταν μιλάμε για αθλητικό, δεν εννοούμε το κλασικό αθλητικό μπικίνι που βλέπεις στα αθλήματα πισίνας και δεν θέλεις προφανώς να φορέσεις στις διακοπές σου. Μιλάμε για τα λίγο πιο φαρδιά bikini tops, που μοιάζουν με bra tops, εφαρμόζουν καλά πάνω στο στήθος και οι λεπτές τιράντες τους ρυθμίζονται όπως τις θέλεις. Το κόκκινο μπικίνι της Ashley Graham είναι το τέλειο παράδειγμα.

https://www.instagram.com/p/CtUYn2ardbW/