Summer in the city: 6 σύνολα για να ντυθείς όπως οι Παριζιάνες το καλοκαίρι στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Summer in the city: 6 σύνολα για να ντυθείς όπως οι Παριζιάνες το καλοκαίρι στην πόλη

Όλα τα παρακάτω looks μπορούν να γίνουν με ρούχα που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου.

Αυτό το άρθρο αφορά εμάς που είμαστε οι κλασικοί τύποι που παίρνουμε άδεια τον Αύγουστο και συνήθως είμαστε αντικειμενικά η πλειοψηφία. Οπότε το summer in the city δεν είναι άλλο ένα κλισέ, αλλά η πραματικότητα αυτή τη στιγμή για όλα τα εργαζόμενα κορίτσια, που προσπαθούμε να είμαστε συνεπείς στις υποχρεώσεις μας και να κάνουμε και τις εξόδους μας, όσο παραμένουμε στην πόλη. Έτσι, λοιπόν, το καλοκαιρινό urban inspo μας είναι απαραίτητο ακόμη. Σίγουρα είναι στιγμές που μπλοκάρεις και επειδή η ζέστη είναι αντικειμενικά ένας ανασταλτικός παράγοντας στο styling, εμείς έχουμε βρει το καλύτερο inspo στα looks των Γαλλίδων, των πιο κομψών γυναικών της Ευρώπης, που παραδίδουν μαθήματα στυλ ακόμη και όταν απλώς βγαίνουν για να πάρουν μία μπαγκέτα από το φούρνο.

https://www.instagram.com/p/CqXbSAULp0o/

Εδώ θα επιστρέψουμε και πάλι, όπως καταλαβαίνεις, στα basics. Τα διαχρονικά κομμάτια της ντουλάπας μας, που είναι και τα κύρια συστατικά της γκαρνταρόμπας των French girls. Το έχουμε πει πολλές φορές ότι όλα αυτά τα«βαρετά» ρούχα για πολλές είναι στην πραγματικότητα χρυσός στα χέρια των έμπειρων Γαλλίδων, που επενδύουν στην απλότητα και στις προσεγμένες γραμμές. Οπότε πάμε να ακολουθήσουμε τα καλοκαιρινά τους looks από τους δρόμους του Παρισιού και να κάνουμε και εμείς ένα mix and match, όπως ακριβώς εκείνες.

Οδηγός αγοράς: 10 φορέματα παραλίας στα πιο επίκαιρα σχέδια του καλοκαιριού

https://www.instagram.com/p/CtwRjEWtPGT/

Αυτό που πάντα με συναρπάζει στο στυλ των Γαλλίδων είναι ότι μπορούν να δείχνουν cool με ότι και αν φοράνε. Και το coolness είναι το πρώτο απαραίτητο συστατικό για το οποιοδήποτε καλοκαιρινό outfit. Αναλυτικά οι επιλογές μας από το street style του Παρισιού.

Τα 5+1 stylish looks από τους δρόμους του Παρισιού: