Street style: Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης είναι ακόμη πιο stylish τον Αύγουστο

Ναταλία Κατσακιώρη
Street style: Οι δρόμοι της Νέας Υόρκης είναι ακόμη πιο stylish τον Αύγουστο
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Ο Johnny Cirillo είναι ο πιο viral street style φωτογράφος της Νέας Υόρκης, γιατί αποτυπώνει το πραγματικό στυλ των Νεοϋορκέζων.

Προσωπικά έχω αδυναμία στο street style και πάντοτε είχα. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να κάθεσαι και να βλέπεις τον κόσμο να περπατάει, να μιλάει, να κοντοστέκεται, ο καθένας με τα ρούχα και τα αξεσουάρ του, που σίγουρα έχουν και μια χρηστικότητα ανάλογα με την εποχή και την περίσταση, αλλά δηλώνουν φυσικά και το προσωπικό στυλ του καθένα μας. Το να κάθεσαι σε ένα καφέ και να παρατηρείς τον κόσμο που περνάει είναι ίσως το πιο μεγάλο δώρο που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου όταν σου λείπει η έμπνευση. Ο φωτογράφος Johnny Cirillo μας μεταφέρει «μαγικά» στους δρόμους της Νέας Υόρκης με τον λογαριασμό του στο Instagram, ο οποίος φέρει το όνομα «Watching New York», να είναι η πιο εύστοχη αποτύπωση των Νεοϋορκέζων στο φυσικό τους περιβάλλον: τους δρόμους.

new_york_streetstyle-(3).jpg

Credit: Johnny Cirillo

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που είδαμε στις οθόνες μας το Sex And The City το περπάτημα στην πόλη πήρε άλλη σημασία, αφού εκτός από τις πρωταγωνίστριες και τα «υπερφυσικά» τους outfits by Patricia Fields, είδαμε και την πραγματική πλευρά της Νέα Υόρκης, η οποία χαρακτηρίζεται από το fashion crowd της. Μιλάμε για μία μητρόπολη που αγαπά την πολυπολιτισμικότητα, τiς διαφορετικές κουλτούρες και την αυθεντικότητα. Και κάπως έτσι το street style της γίνεται ένα μικρό case study.

Tα 4 εναλλακτικά παπούτσια παραλίας που θα σε κάνουν να πεις αντίο στις σαγιονάρες

new_york_streetstyle-(9).jpg

Credit: Johnny Cirillo

O Johnny Cirillo, λοιπόν, δημιούργησε έναν λογαριασμό με το όνομα Watching New York, μέσα από τον οποίο κάνει ακριβώς αυτό. Παρακολουθεί το everyday look των Νεοϋορκέζων, αποτυπώνοντας με τη φωτογραφική του μηχανή τα καλύτερα outfits, που τραβάνε τα βλέμματα. Eχθές μοιράστηκε μαζί μας και ένα μικρό αρχείο από τα αυγουστιάτικα σύνολα του μήνα, που ήταν ότι πιο inspiring είδες τελευταία.

https://www.instagram.com/reel/CtOkY8ANJmi/

Χρώματα και περίτεχνα μοτίβα, items από σύγχρονους σχεδιάστες της πόλης αλλά και πάρα πολλά vintage κομμάτια, crochets που μπλέκονται με urban ρούχα αλλά ακόμη και μπικίνι. Οι cowboy μπότες είναι must στο στυλ κάθε κατοίκου της Νέας Υόρκης που σέβεται τον εαυτό του, ενώ το mix and match είναι το αγαπημένο τους στυλιστικό χόμπι.

Το αρχείο του Johnny από τους αυγουστιάτικους δρόμους της Νέας Υόρκης: