Τα 5 πρώτα σύνολα για να ξαναφορέσεις το wide leg τζιν σου στην πόλη

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα 5 πρώτα σύνολα για να ξαναφορέσεις το wide leg τζιν σου στην πόλη
Photo Credit: Valentina Valdinoci / launchmetrics.com/spotlight

Το αγαπημένο μας τζιν παντελόνι επιστρέφει μαζί μας στην πόλη.

Εντάξει, προφανώς και το feeling της επιστροφής στην πόλη δεν είναι ότι καλύτερο. Αλλά σιγά-σιγά οι περισσότεροι μπαίνουμε σε back to reality διάθεση. Για μην τα βλέπεις όλα μαύρα, θα σου πω ότι προσωπικά είμαι ο φθινοπωρινός τύπος που αγαπά το Σεπτέμβριο και τις πρώτες λίγο πιο χαμηλές θερμοκρασίες στην πόλη, γιατί μαζί με αυτές επιστρέφουν και τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια. Είναι ίσως το μόνο item που ξεχνάω το καλοκαίρι για καθαρά πρακτικούς λόγους. Γιατί ελληνικό καλοκαίρι και τζιν παντελόνι, όσο ελαφρύ και αν είναι, δεν πάνε μαζί. Τώρα, λοιπόν, ήρθε η στιγμή να κάνουμε την πιο πολυαναμενόμενη επανένωση της σεζόν. Αυτή με το blue denim μας.

wide_leg_outfits-(2).jpg

Κάθε γυναίκα έχει μια σχέση λατρείας με το τζιν παντελόνι της, σχεδόν οργανική και φυσική. Γιατί αν εξαιρέσεις το διάστημα της μεγάλης ζέστης, το denim σου είναι η πρώτη και η τελευταία επιλογή που θα έρθει στο μυαλό σου, είτε είναι πρωί, είτε είναι βράδυ. Και τώρα που θα ξεκινήσει άλλη μια νέα σεζόν, μπορείς να το βάλεις και πάλι στα everyday looks σου, με τα αγαπημένα σου μπλουζάκια και τα πέδιλα που τόσο ευχαριστήθηκες στις διακοπές σου.

https://www.instagram.com/p/CtwyisWtRnI/

Τα 4 καλοκαιρινά essentials που δεν αποχωρίζεται η Kate Middleton

https://www.instagram.com/p/CqV3jVfIAzT/

Το θέμα είναι πώς θα το κάνουμε να δείχνει λίγο πιο επίκαιρο, λίγο πιο ενημερωμένο και polished; Αρχικά, η δική μου προσωπική επιλογή είναι το wide leg τζιν παντελόνι με την ψηλή ή regular μέση, που ταιριάζει σε κάθε σωματότυπο και είναι η πιο κλασική επιλογή για κάθε γυναίκα. Φέτος, λοιπόν, θα το φορέσουμε στους δρόμους της πόλης αμέσως μετά τις διακοπές μας με το γνωστό αμάνικο φανελάκι μας ή ένα Y2K tube top και ένα oversized, χαλαρό σακάκι. Το denim on denim είναι επίσης αγαπημένο combo, που ταιριάζει τέλεια στο φθινόπωρο, ενώ αν θέλεις να κάνεις ένα πιο τολμηρό outfit, τότε πόνταρε στα έντονα χρώμα που φόρεσες το καλοκαίρι, σε πουκάμισα και μπλούζες με puffy μανίκια.

5 σύνολα με τα wide leg τζιν παντελόνι σου: