Οδηγός αγοράς: Οι πιο stylish cross body τσάντες που θα σου λύσουν τα χέρια -Κυριολεκτικά

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι πιο stylish cross body τσάντες που θα σου λύσουν τα χέρια -Κυριολεκτικά
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Τα νέα τους σχέδια θα σε κάνουν να πεις αντίο στην shopper bag σου. 

Στο μυαλό των περισσότερων γυναικών οι μεγάλες shopper bags είναι και οι πιο άνετες. Γιατί έχουν μεγάλα λουριά ώμου, έχουν πολλούς διαφορετικούς χώρους και μπορείς να μεταφέρεις μαζί σου στη δουλειά και τις υποχρεώσεις σου μια μικρογραφία του σπιτιού σου. Από την άλλη έχεις σκεφτεί πόσο πρακτικό είναι στην πραγματικότητα όλο αυτό; Στην ουσία καθόλου, αφενός γιατί πρέπει να αφήσει πολλά πράγματα πίσω σου πριν βγεις από την πόρτα του σπιτιού σου (όχι, δεν τα χρειάζεσαι!) και αφετέρου γιατί δεν είναι εξαιρετικά εύκολο να κυκλοφορείς με μια τεράστια τσάντα μέσα στην πόλη.

crossbody-bags-(3).jpg

Για σκέψου όμως πόσο πιο άνετα μπορείς να κινείσαι αν έχεις στην πραγματικότητα ελεύθερα τα χέρια σου καθώς περπατάς στο δρόμο, μπαίνεις στα μέσα ή το αυτοκίνητό σου. Ναι, οι cross body τσάντες είναι τελικά η πιο πρακτική λύση και έχουμε αρκετές αποδείξεις για αυτό. Αρχικά, πρέπει να ξεκολλήσεις από την πεποίθηση ότι οι cross body τσάντες είναι μόνο για βραδινές εμαφνίσεις και είναι στην ουσία πολύ μικρές, γιατί τα νέα σχέδια που έχουν κυκλοφορήσει όλα τα αγαπημένα μας brands έχουν όσο ακριβώς χώρο χρειάζεσαι. Εκεί μπορείς να βάλεις την ατζέντα, το πορτοφόλι σου, το make up kit της ημέρας και όλα τα σχετικά.

crossbody-bags-(1).jpg

Τα metallics είναι η πιο λαμπερή τάση -Μετά τα catwalks θα τα δούμε στους δρόμους της πόλης

Επίσης, τα λουράκια τους έχουν ξεφύγει από την τετριμμένη αλυσίδα και έχει αλλάξει στυλ, υιοθετώντας μεγάλα λουριά με logos, ιδιαίτερα υφάσματα και κουμπώματα, οπότε έγιναν αμέσως πιο fun και stylish.

crossbody-bags-(4).jpg

Tα πιο δημοφιλή σχέδια της σεζόν θα έχουν έντονα χρώματα, όπως το μπλε, το φούξια και το πορτοκαλί, fluffy υφές, ιδιαίτερα metallics και πλέξεις, αλλά και συνδυασμούς υφασμάτων. Εκτός από το κλασικό ορθογώνιο σχήμα τους θα δούμε μικρούς κυλίνδρους σαν τις τσάντες που μας παρουσίασε η Max Mara, ιρκά buckets ακόμη και καρδιές. Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας αγαπημένες επιλογές από τις συλλογές των αγαπημένων μας brands που ξεχωρίσαμε για σένα. Get the inspo!

Editor's choices: