Ο οίκος Dior φώτισε χριστουγεννιάτικα το Saks της 5th Avenue σε ένα event με λαμπερό red carpet

Ναταλία Κατσακιώρη
Ο οίκος Dior φώτισε χριστουγεννιάτικα το Saks της 5th Avenue σε ένα event με λαμπερό red carpet

Η Jennifer Lawrence βρέθηκε στο x-mas event του οίκου με total Dior σύνολο, φυσικά.

Ένα μεγάλο μέρος της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας μιας πόλης είναι και οι γιορτινές βιτρίνες. Νομίζω ότι αυτή είναι μια αγαπημένη συνήθεια που έχουμε οι περισσότεροι από παιδιά. Και ένα από τα πιο αγαπημένα ρεπορτάζ της περιόδου είναι και οι χριστουγεννιάτικες βιτρίνες στα πολυκαταστήματα του εξωτερικού, μαγικές εικόνες που μας έρχονται από το Λονδίνο, το Παρίσι και τη νέα Υόρκη.

https://www.instagram.com/p/Cz5hchwtfup/

Για το 2023 το Saks της Fifth Avenue στη Νέα Υόρκη έκανε την υπέρβαση και με μια συνεργασία με τον οίκο Dior πέρασε στην ιστορία των πιο εντυπωσιακών χριστουγεννιάτικων στολισμών. Η ίδια η Maria Grazia Chiuri, η creative director του γαλλικού maison, ασχολήθηκε με το project και βρέθηκε στην πόλη για τη φωταγώγηση του μαγικού αυτού καρουζέλ, που στήθηκε στη μία πλευρά του πολυκαταστήματος.

Λουλούδια και πλάσματα των παραμυθιών, τα σύμβολα του ζωδιακού κύκλου αλλά και της τύχης, μαζί με όλα τα signature pieces του οίκου μπλέχηκαν σε ένα μαγικό καρουζέλ, που μοιάζει με ένα μεγάλο ρολόι του σύμπαντος. Ο ρομαντισμός και το παραμυθένιο στοιχείο πρωταγωνιστούν, ενώ οι επί μέρους μικρότερες βιτρίνες δημιουργήθηκαν έτσι ώστε να μπορούν να αφηγηθούν από μόνες τους μια ιστορία, που συνδέει τον οίκο Dior με τη Νέα Υόρκη. Ακόμη και ο ίδιος ο monsieur Dior πόζαρε δίπλα στο iconic New Look του σε μινιατούρα μπροστά από μια απεικόνιση του θρυλικού ατελιέ του.

Τα 5 κορυφαία vintage sites για να βρεις μικρά «διαμαντάκια»

https://www.instagram.com/reel/Cz7sEfLIAU0/

Όλες αυτές οι περίτεχνες προθήκες όχι μόνο συγχωνεύουν την κληρονομιά του Dior με το ταξίδι του ιδρυτή του οίκου στην Αμερική και τις εντυπώσεις του, μιας και ο ίδιος πράγματι αγαπούσε την Αμερική, αλλά κάνουν επίσης και ένα νεύμα στο μεγαλείο της ίδιας της πόλης, συνδυάζοντας τη βαθιά του εκτίμηση για τη Νέα Υόρκη με τις περίπλοκες λεπτομέρειες και τον εντυπωσιακό σχεδιασμό του σήμερα.

Η Jennifer Lawrence στο event του οίκου Dior.

Στο εντυπωσιακό event βρέθηκαν πολλοί φίλοι αλλά και ambassadors του οίκου, ανάμεσά τους και η Jennifer Lawrence, η οποία και εμφανίστηκε με ασπρόμαυρο total Dior look από την SS24 συλλογή του οίκου.

Photo-by-Dior-Official-in-Saks-Fifth-Avenue-with-@saks-@dior-@diorbeauty-and-@mariagraziachiuri.-May-be-an-image-of-1-person-overcoat-dress-and-text..jpg

Οι λαμπερές παρουσίες: