10 σύνολα έμπνευση για να φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του γραφείου

Ναταλία Κατσακιώρη
10 σύνολα έμπνευση για να φορέσεις στο χριστουγεννιάτικο πάρτυ του γραφείου
Photo Credits: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Τα σύνολα που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις σύμφωνα πάντα με το office dress code. 

Δεν ξέρω που δουλεύεις και αν εκεί έχετε τη συνήθεια να κάνετε bonding αυτές τις μέρες πριν τις γιορτές, αλλά οι περισσότερες εταιρίες έχουν καθιερώσει ένα μικρό -ή και μεγαλύτερο- πάρτυ μέσα στο Δεκέμβριο που γίνεται είτε στους χώρους των γραφείων είτε και σε κάποιο εστιατόριο ή μαγαζί έξω. Και ας παραδεχτούμε για αρχή κάποια πράγματα, ότι υπάρχει δηλαδή ένας άβολος παράγοντας σε όλο αυτό, αν δουλεύεις σε corporate περιβάλλον και δεν έχεις την τύχη να έχεις αναπτύξει μια πιο φιλική σχέση με τους συναδέλφους σου.

office_xmas_party-(6).jpg

Αυτός ο παράγοντας του awkward μας ακολουθεί και στον τρόπο που θα ντυθούμε εκείνη τη βραδιά, κυρίως γιατί οι περισσότερες δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε. Από τη μία είναι ένα χριστουγεννιάτικο πάρτι και φυσικά αναζητάμε λίγη λάμψη, αλλά πόσο glam είναι too much glam; Για να είμαστε ειλικρινείς καλό θα ήταν να κρατήσεις μια ισορροπία. Να φορέσεις φυσικά αυτό που θέλεις, να είσαι δηλαδή sparkle και shiny, αλλά να το κάνεις όλο αυτό με μία office βάση. Και θα εξηγήσω αμέσως.

Τα 5 items που θα βάλουν διακριτική λάμψη στα looks μας πριν τις γιορτές

office_xmas_party-(8).jpg

Προφανώς και μιλάμε και πάλι για mix and match. Εξάλλου αν διαβάζεις τακτικά αυτή τη στήλη μόδας θα έχεις καταλάβει, ότι προσωπικά το θεωρώ τον πιο χρήσιμο κανόνα του styling. Και στο πάρτι του γραφείου λοιπόν θα το αξιοποιήσεις, αλλά θα κάνεις ένα mix and match σύνολο που θα κερδίσει τις εντυπώσεις με τις λεπτομέρειές του. Φυσικά και δεν θέλουμε να εμφανίστεις όπως στο ρεβεγιόν, αλλά να κρατήσεις την office elegant αισθητική ενός για παράδειγμα ανδρόγυνου κοστουμιού, που μπορείς να ενισχύσεις με μία glam μπλούζα, ένα πουκάμισο με βολάν, ένα ζευγάρι κατακόκκινα ψηλοτάκουνα ή και ένα chandalier ζευγάρι σκουλαρίκια.

office_xmas_party-(14).jpg

Αν τώρα θέλεις όντως να φορέσεις ένα item εντελώς γιορτινό, όπως μια φούστα με παγιέτες ή ένα μεταλλικό παντελόνι, ξέρεις πολύ καλά τι να κάνεις. Τα συνδυάζεις με ένα basic top ή πουλόβερ και ασοτί παπούτσια. Στην παρακάτω gallery θα βρεις όλα τα σύνολα που μπορείς να φορέσεις στο φετινό πάρτι του γραφείου και να ξεχωρίσεις.

office_xmas_party-(15).jpg

Τα 10 σύνολα που θα απογειώσουν το πάρτι του γραφείου: