Δέκα σύνολα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς χωρίς άλλες παγιέτες -Αλλά πάντα με λάμψη

Ναταλία Κατσακιώρη
Δέκα σύνολα για το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς χωρίς άλλες παγιέτες -Αλλά πάντα με λάμψη

Γιατί δεν αγαπάμε όλες τις παγιέτες.

Ναι, υπάρχουν και αυτές οι εξαιρέσεις. Κάποιες από εμάς δεν αγαπάμε τις παγιέτες ή αν τις αγαπούσαμε, τις αγαπούσαμε πριν τα Χριστούγεννα και πριν από όλες αυτές τις βραδιές και τα πάρτι στα οποία πήγαμε. Που έγινε φουλ της παγιέτας! Φυσικά και τις φορέσαμε και απολαύσαμε το dazzling effect που μας πρόσφεραν, αλλά απόψε είναι άλλη μια μεγάλη βραδιά και αφού μπήκαμε με επιτυχία στο 2024, θέλουμε να αλλάξουμε ήδη από την πρώτη μέρα του χρόνου και το στυλ μας. Θα έχουμε πάντα ως βάση μας τα λαμπερά looks των γιορτών, αλλά αυτή τη στιγμή η δουλειά μου είναι να σου αποδείξω ότι λάμψη δεν σημαίνει απαραίτητα παγιέτες. Αλλά πολλά περισσότερα trends, τα οποία σίγουρα έχεις ήδη μέσα στη ντουλάπα σου.

https://www.instagram.com/p/C0ZxqVJL9D1/

Ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς, λοιπόν, σήμερα και όλοι βρισκόμαστε μπροστά από ένα ακόμη πάρτι ή μια απλή μάζωξη με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Τι θα φορέσεις απόψε; Προσπάθησε να μπεις σε new year's resolution mood και να καθαρίσεις λίγο το μυαλό σου από όλα όσα είδες και διάβασες αυτές τις μέρες σε περιοδικά και social media. Και ρίξε μια ψύχραιμη ματιά στη ντουλάπα σου. Αυτή είναι που θα σου αποκαλύψει τα πιο υπέροχα outfits της βραδιάς. Και μιας και είμαστε «αρνητές» της παγιέτας πάμε να δούμε με τι θα την αντικαταστήσουμε.

Τα 5 πιο επίκαιρα παντελόνια που θα φορέσουμε το χειμώνα -Ό,τι πιο chic

Milano-str-S24-1036.jpg

Ξεκινάμε φυσικά, με τα metallics, τη δική μου αγαπημένη τάση για τις φετινές γιορτές. Γιατί μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά εντυπωσιακό υλικό, αλλά έχει αυτή τη σύγχρονη, urban αισθητική που το κάνει κατάλληλο να φορεθεί ακόμη και με ένα απλό t-shirt στην περίπτωση που έχεις ένα παντελόνι ή μια φούστα από το συγκεκριμένο υλικό.

https://www.instagram.com/p/Cx-mK7BIIoE/

Συνεχίζουμε με το βελούδο και τις διαφάνειες, το σατέν και τη δαντέλα, αλλά και τα fluffy συνθετικά υφάσματα που δείχνουν υπέροχα στα αξεσουάρ. Το total black εξακολουθεί να είναι η απόλυτη επιλογή για όλες εμάς που δεν θα το αλλάζαμε με όλα τα χρώματα του κόσμου. Και γιατί να μην ξεκινήσουμε τη χρονιά μας κάπως έτσι;

10 festive σύνολα χωρίς παγιέτες!