Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish και εντυπωσιακά δώρα για τη fashionista κολλητή μας

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish και εντυπωσιακά δώρα για τη fashionista κολλητή μας

Έχουμε την πιο ενημερωμένη shopping list με δώρα.

Λίστες, λίστες, λίστες. Παντού σημειώσεις με υποχρεώσεις και τελευταία ψώνια για το σπίτι και τις ημέρες των γιορτών. Ποια είναι όμως η αγαπημένη λίστα όλων μας; Φυσικά μιλάμε για την λίστα με τα δώρα που θα κάνουμε στους αγαπημένους μας. Ειδικά όταν αυτός ο παραλήπτης είναι η καλύτερη μας φίλη, δηλαδή η κολλητή. Εξάλλου και η ίδια η λέξη «κολλητή» φανερώνει αυτή την ταύτιση της ζωής μας με έναν άνθρωπο σε τέτοιο βαθμό, που να είναι ίσως και μια από τις πιο σημαντικές παρουσίες στην καθημερινότητα μας.

Paris-HC-str-F22-0207.jpg

Τι δώρο θα της πάρεις λοιπόν; Είναι σίγουρα μια δύσκολη απόφαση ειδικά αν μιλάμε για μια πραγματική fashion insider που παρακολουθεί τα πράγματα και επιλέγει συνήθως ξεχωριστά items για τη συλλογή της. Φυσικά και είναι υπέρ σου το ότι την ξέρεις τόσο καλά και σίγουρα θα μπορέσεις να αναγνωρίσεις αμέσως ένα δώρο που θα λατρέψει. Αυτό που δεν είναι υπέρ σου είναι ο χρόνος. Γιατί με αυτά και με εκείνα φθάσαμε στις παραμονές των Χριστουγέννων και εσύ ακόμα να καταλήξεις στο σωστό δώρο για τη φίλη σου.

Paris-HC-str-F22-0211.jpg

Οι μέρες για τα ρεβεγιόν πλησιάζουν και εσύ δεν έχεις ακόμη καταλήξει στο δώρο της καλύτερης σου φίλης, αλλά εμείς για άλλη μια φορά είμαστε εδώ με super προτάσεις και πρωτότυπες επιλογές που θα σε ενθουσιάσουν. Και εσένα και την fashion insider της καρδιάς σου.

Paris-HC-str-F22-0218.jpg

Όταν επιλέγουμε ένα δώρο, πρέπει πάντα να περιλαμβάνουμε εκτός από το προσωπικό μας κριτήριο και τις ανάγκες του ανθρώπου για τον οποίο το αγοράζουμε, το γούστο του αλλά και τα trends της κάθε σεζόν. Εμείς κάναμε όλη αυτή τη δύσκολη διαδικασία για σένα και σου παρουσιάζουμε μια λίστα με τα καλύτερα δώρα για το 2024! Από elegant ρούχα, κομψά αξεσουάρ και gadgets μέχρι είδη διακόσμησης και updated παπούτσια. Όλα με μοναδικό στυλ και ξεχωριστό design αλλά και πολύ καλές τιμές, που δεν θα σε βγάλουν εκτός budget.

Τα πιο stylish δώρα για την καλύτερή σου φίλη: