15 casual chic σύνολα για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων -Άνετα με festive glam λεπτομέρειες

Ναταλία Κατσακιώρη
15 casual chic σύνολα για το Σαββατοκύριακο των Χριστουγέννων -Άνετα με festive glam λεπτομέρειες
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί Χριστούγεννα δεν είναι μόνο η βραδιά του ρεβεγιόν. 

Έχουμε την τάση οι περισσότερες όταν μιλάμε για Χριστούγεννα, να κάνουμε focus στα βραδινά μας looks. Αυτά που θα φορέσουμε το βράδυ της παραμονής και ανήμερα των Χριστουγέννων, οπότε μιλάμε κυρίως για total glam εμφανίσεις με όλα εκείνα τα φορέματα, τις φούστες και τα εντυπωσιακά πανωφόρια αλλά και τα high heels. Τι ξεχνάμε, όμως, από το στυλ των ημερών; Τα casual chic σύνολα που θα χρειαστούμε για όλη την υπόλοιπη μέρα, την οποία οι περισσότερες θα την περάσουμε έξω με φίλους, για φαγητό ή ποτό, σε ψώνια και Xmas bazaars, σε events της πόλης και γιορτινές αγορές που έχουν στηθεί παντού.

casual_chic_looks_XMAS-(4).jpg

Οπότε, θα πρέπει να δημιουργήσουμε αναγκαστικά και ένα stylish all day look σε casual αισθητική, με κάποιες Xmas λεπτομέρειες, με το οποίο θα μπορούμε να πάμε παντού. Και σίγουρα δεν θέλεις να είσαι over dressed, αφού κρατάς όλα τα δυνατά σου χαρτιά για τη βραδινή σου εμφάνιση, όμως από την άλλη χρειάζεσαι σίγουρα μία festive πινελιά που θα απογειώσει τις γιορτινές σου βόλτες. Και υπάρχει τρόπος να βρεις ισορροπία.

casual_chic_looks_XMAS-(20).jpg

Οδηγός αγοράς: Τα πιο stylish γούρια του 2024 για να εγκαινιάσουμε μια χρονιά γεμάτη λάμψη και τύχη

casual_chic_looks_XMAS-(21).jpg

Ξεκίνα τη βάση του all day outfit των Χριστουγέννων με τα αγαπημένα μας basics. Ένα ωραίο, wide leg παντελόνι, ένα μάλλινο πουλόβερ ή ένα cardigan, ένα knitted φόρεμα με ιδιαίτερη πλέξη, πουκάμισα και cozy, χοντρά πανωφόρια είναι κάποια από τα key pieces που θα χρησιμοποιήσεις ως καμβά. Φυσικά και οι mini φούστες με τα χοντρά καλσόν είναι επίσης μια πάρα πολύ ωραία ιδέα, αν δεν έχεις σκοπό βέβαια να βγεις για ψώνια και να δοκιμάσεις ρούχα.

casual_chic_looks_XMAS-(14).jpg

Οι festive πινελιές που θέλεις να βάλεις είναι στην πλειοψηφία τους αξεσουάρ. Ένα κόκκινο καλσόν, ένα ωραίο μακρύ κασκόλ με ιδιαίτερη πλέξη, ένα σκουφάκι ή ένα ωραίο τσόχινο καπέλο, ένα ζευγάρι sling backs συνδυασμένα με κάλτσες με μικρούς φιόγκους, μία τσάντα σε γιορτινό mood και πολλές ακόμη τέτοιες εύκολες λύσεις θα αναβαθμίσουν αμέσως την εμφάνισή σου. Ένα επίσης δικό μου αγαπημένο trick είναι να συνδυάζω ένα απόλυτα basic look με ένα statement πανωφόρι, που κάποιοι ίσως έβρισκαν υπερβολικό. Μία γούνα σε bold απόχρωση για παράδειγμα. Πίστεψέ με, λειτουργεί!

Τα 15 πιο stylish σύνολα για τις βόλτες του ΣΚ: