6+1 σύνολα για να φορέσεις τα πλεκτά σου την άνοιξη

Ναταλία Κατσακιώρη
6+1 σύνολα για να φορέσεις τα πλεκτά σου την άνοιξη
Photo Credit: Sarah Treacher / launchmetrics.com/spotlight

Αντί για πανωφόρι δέσε στους ώμους το πλεκτό σου. 

Η άνοιξη μας βάζει πάντα σε μια συζήτηση για τα πανωφόρια μας και τι είναι σωστό να φορέσουμε πάνω από το κάθε ένα look of the day. Τι θα έλεγες αν αυτή τη φορά δεν έπαιρνες μαζί σου κάποιο jacket και έδενες απλώς ένα πουλόβερ στους ώμους σου;

Οδηγός αγοράς: Οι stylish μπαλαρίνες που θα μεταμορφώσουν το casual ντύσιμο

spring_knitwears-(25).jpg

Tώρα που περάσαμε στο δεύτερο μήνα της άνοιξης και οι θερμοκρασίες ανέβηκαν στην πόλη, είναι η στιγμή να αξιοποιήσεις στα καθημερινά σου outfits τα ανοιξιάτικα πλεκτά σου. Μία από τις πιο χρήσιμες κατηγορίες της ντουλάπας σου είναι αυτά τα ελαφριά πλεκτά με τα υπέροχα χρώματα και τις περίτεχνες πλέξεις που είναι must αυτή την περίοδο.

spring_knitwears-(13).jpg

Ξεκινάμε φυσικά από τις ζακέτες, ένα ρούχο που είχαμε αποθεώσει στα 90s και θυμηθήκαμε ξανά μέσα στα προηγούμενα χρόνια με την αναβίωση της μόδας της συγκεκριμένης δεκαετίας. Με φούστα ή με παντελόνι είναι μία πολύ ωραία λύση για το πρωινό look του γραφείου.

spring_knitwears-(1).jpg

Τα oversized πουλόβερ που τόσο αγάπησες μέσα στο χειμώνα έρχονται τώρα να φορεθούν πάνω από λευκά τζιν παντελόνι, ανάλαφρα φορέματα με μία ζώνη στη μέση για extra πόντους στυλ ή δεμένα γύρω από τους ώμους μας, μία τάση που είδαμε στο street style των fashion weeks.

spring_knitwears-(6).jpg

Sorry blue jeans! Το λεοπάρ παντελόνι είναι η νέα εμμονή των fashion insiders

6+1 τρόποι να φορέσεις τα πλεκτά σου τον Απρίλιο: