Festival chic: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ ξεκίνησαν -5 fashion approved σύνολα για να φορέσεις

Ναταλία Κατσακιώρη
Festival chic: Οι συναυλίες και τα φεστιβάλ ξεκίνησαν -5 fashion approved σύνολα για να φορέσεις

Γιατί το cool girl ντύσιμο δεν είναι όσο ανεπιτήδευτο νομίζεις.

Η σεζόν των φεστιβάλ και των συναυλιών έχει ξεκινήσει ήδη με πολλά ενδιαφέροντα πράγματα να τρέχουν στην πόλη, aka στην Αθήνα, αλλά και σε πολλά σημεία της υπόλοιπης Ελλάδας. Παρόλο, βέβαια, που οι περισσότεροι έχουμε κλείσει ήδη εισιτήρια για τις συναυλίες μας, αυτό που δεν ξέρουμε είναι το τι θα φορέσουμε.

festival-outfits-(1).jpg

Είναι ξεκάθαρο ότι ένα look συναυλίας έχει αυξημένο βαθμό δυσκολίας, γιατί θέλεις και στυλ και άνεση και edginess, αλλά για αυτό ακριβώς και εμείς έχουμε κάνει μια νέα έρευνα στο Instagram feed μας για να ανακαλύψουμε με τα πιο μεγάλα trends.

https://www.instagram.com/p/C6B6XUoRNjF/

Τα καλύτερα festival looks και όλα τα tips για να τα πετύχεις.

Υ2Κ: Είναι ολόκληρη σχολή προφανώς και ακόμα και αν δεν σου αρέσει η επιστροφή των 00s, ταιριάζει πολύ στα φεστιβαλικά looks του καλοκαιριού. Ξεκίνα τη δοκιμή σου χαλαρά με ένα Y2K φόρεμα και biker μπότες. Τα αξεσουάρ τριαντάφυλλο επιβάλλονται.

festival-outfits-(2).jpg

T-shirt με logo: Είναι ένα από τα βασικά items που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και αν από κάτω φορέσεις ένα απλό τζιν παντελόνι και sneakers. Επέλεξε ένα μπλουζάκι με πρωτότυπο τύπωμα ή ένα έξυπνο λογοπαίγνιο. Επίσης μπορείς -γιατί όχι!- να τυπώσεις μόνη σου το logo που θέλεις.

festival-outfits-(3).jpg

Bohemian: Ταιριάζει πολύ στις συναυλίες που βρίσκονται στην ύπαιθρο, είτε αυτό είναι βουνό, είτε θάλασσα, είτε και έξω από την Αθήνα. Μαντήλια στα μαλλιά, κοσμήματα με χάντρες, αέρινα φορέματα συνδυασμένα με δερμάτινα jackets και biker μπότες. Όλα μαζί σε ένα ενδιαφέρον αποτέλεσμα.

festival-outfits-(8).jpg

Mix print vs color blocking: Θα τα χρησιμοποιήσεις και τα δύο και ίσως και στο ίδιο σύνολο. Όπως στην παρακάτω φωτογραφία, όπου βλέπουμε το τέλειο φεστιβαλικό outfit που ναι μεν είναι ενδιαφέρον και πολύχρωμο, δεν είναι όμως υπερβολικό. Η άνεση εξάλλου είναι πάνω από όλα.

festival-outfits-(5).jpg

Cowboycore: Πάμε για λίγο πιο εκκεντρικά outfits εδώ, αλλά στην πραγματικότητα δεν θα χρειαστείς να κάνεις και πολλά. Ένα cowboy καπέλο, οι western μπότες σου και ένα τζιν σορτσάκι αρκούν για να υιοθετήσεις τη συγκεκριμένη τάση. Ρίξε μια ματιά και στα φετινά looks από την Coachella και θα έχεις το inspo που αναζητάς.

festival-outfits-(7).jpg