Οδηγός αγοράς: Οι 10 τσάντες παραλίας που θα πάρουμε μαζί μας στα πρώτα μπάνια

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Οι 10 τσάντες παραλίας που θα πάρουμε μαζί μας στα πρώτα μπάνια

Είναι το πρώτο και πιο απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού.

Eίμαι σχεδόν σίγουρη ότι οι περισσότερες έχετε ήδη κάνει την πρώτη βουτιά. Και αν δεν έχετε τολμήσει να μπείτε πράγματι στο νερό, σίγουρα έχετε βρεθεί στην παραλία για να κάνετε ηλιοθεραπεία και να χαρείτε τον ήλιο. Οπότε το concept «πάμε θάλασσα» έχει ξεκινήσει να παίζει κανονικά αυτό το διάστημα. Και κάπου εκεί θυμάσαι να κατεβάσεις τον εξοπλισμό παραλίας, τα μαγιό και τα αξεσουάρ σου και να ξεκινήσεις να βλέπεις τα beach looks του 2024. Πάντα πρέπει να κάνεις και μια νέα, μικρή αγορά που θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε ανανεώσει, ενώ επίσης θα φρεσκάρει και τα υπόλοιπα πιο παλιά items της συλλογής σου.

Οδηγός αγοράς: Το σεμιζιέ είναι το διαχρονικό φόρεμα που ανήκει στη wish list του μήνα

beach_bag-(1).jpg

Αν πρέπει, λοιπόν, να ξεκινήσεις από κάπου αυτή είναι η τσάντα της παραλίας σου. Μία μεγάλη, άνετη shoulder bag είναι η καλύτερη επιλογή για να μεταφέρεις όλα τα απαραίτητα του μπάνιου σου, όπως είναι τα ρούχα σου, το νεσεσέρ σου, τα αγαπημένα σου βιβλία και φυσικά τα αντηλιακά σου. Το συγκεκριμένο item είναι πολύ πιο σημαντικό από όσο νομίζεις, γιατί συνήθως είναι η τσάντα με την οποία θα πάμε και για ποτό ή για φαγητό αμέσως μετά το μπάνιο μας, οπότε δεν θα θέλαμε να κρατάμε για άλλη μια χρονιά την χιλιοφορεμένη tote πάνινη τσάντα που παίρνουμε και στο super market.

beach_bag-(2).jpg

Εξάλλου, και τα σχέδια που κυκλοφορούν από τα αγαπημένα μας brands είναι άκρως εντυπωσιακά και σίγουρα θα βρεις ένα item που θα σε συναρπάσει και θα θέλεις να πάρεις μαζί στις διακοπές σου. Οι basket bags παραμένουν στην πρώτη θέση των προτιμήσεών μας μιας και είναι η πιο cool τσάντα που μπορείς να φορέσεις και στην πόλη με τα τζιν παντελόνια σου. Ακολουθούν φυσικά τα δίχτυα για όποια θέλει να βάλει παριζιάνικο αέρα στα σύνολά της και τελειώνουμε με τις υφασμάτινες τσάντες με prints και χρώματα που θα ξεχωρίσουν. Εμείς βρήκαμε τις 10 καλύτερες επιλογές της αγοράς.

beach_bag-(4).jpg

Φούξια κοστούμι: Η τέλεια επιλογή για βάφτιση -Η Ζέτα Μακρυπούλια το φόρεσε με fluo πέδιλα

Editor's choices: