Οδηγός αγοράς: Το πρώτο staple του καλοκαιριού είναι το λινό πουκάμισο & έχουμε τα 10 καλύτερα

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Το πρώτο staple του καλοκαιριού είναι το λινό πουκάμισο & έχουμε τα 10 καλύτερα

Τα καλύτερα σχέδια που αξίζουν μια θέση στη ντουλάπα σου.

New summer season προσεχώς και σε θέλω πανέτοιμη. Προετοιμασμένη για παραλία, πάρτι σε ταράτσες, ποτά και φετσιβάλ στην πόλη αλλά και ρομαντικά ραντεβού στα θερινά που μόλις άνοιξαν. Μέσα σε όλα αυτά τα ωραία και τα ανάλαφρα υπάρχει και ένας παράγοντας που ίσως έχω ξεχάσει να υπολογίσω και αυτό είναι η οργάνωση της καλοκαιρινής ντουλάπας, η οποία ξεκινάει από το ξεκαθάρισμα και το κατέβασμα των καλοκαιρινών. Ξέρω ότι είναι μια από τις πλέον επώδυνες δουλειές του σπιτιού αλλά είναι η πιο απαραίτητη και δεν παίρνει άλλη αναβολή πίστεψε με.

Αυτά είναι τα elegant παπούτσια που θα συνδυάσεις με τις βερμούδες σου το καλοκαίρι

Μόλις όμως το κάνεις αφενός θα δεις εκ νέου όλα τα items της συλλογής σου και αφετέρου θα μπορέσεις να δεις και τα ξένα και τις ανάγκες σου για τη νέα σεζόν. Υπάρχουν όμως και κάποια ρούχα στα οποία αξίζει πάντα να δώσεις ένα μέρος του budget της νέας σεζόν, τα λεγόμενα staples ή essentials. Είναι εκείνα τα ρούχα που μπορούν να φορεθούν από χρονιά σε χρονιά matter what. Ένα από τα κομμάτια που αξίζει να βάλεις στη shopping list του καλοκαιριού σου είναι και το λινό πουκάμισο.

Λινό πουκάμισο: Το summer staple επιστρέφει.

Τα λινά είναι η εμμονή των fashion lovers για ακόμη μια φορά και αυτό γιατί μιλάμε για ένα φυσικό ύφασμα που αφήνει το δέρμα μας να αναπνέει και έχει αυτή την υπέροχη καλοκαιρινή όψη. Πρωταγωνιστεί πάντα στα must trends και φέτος θα βρεις πολλά διαφορετικά σχέδια που μπορείς να προσθέσεις στη συλλογή σου. Ωστόσο η πιο διαχρονική επιλογή είναι ένα oversized χαλαρό πουκάμισο.

Copenhagen-str-S23-0154.jpg

Το λινό πουκάμισο είναι από μόνο του ένα κεφάλαιο στη γυναικεία και ανδρική γκαρνταρόμπα και αυτό εξηγείται φυσικά αμέσως αν σκεφτείς ότι μπορείς να το εντάξεις στα πρωινά σου office σύνολα, στα looks της πόλης με τα υπόλοιπα casual items (φούστα, σορτς ή παντελόνι) αλλά έχει φυσικά και πρωταγωνιστικό ρόλο στα beach looks αλλά και στη βαλίτσα των διακοπών μας. Δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό από ένα λινό ανάλαφρο πουκάμισο στην αγαπημένη σου απόχρωση πάνω από το μαγιό σου μαζί με ένα ζευγάρι σανδάλια. Εμείς κάναμε έρευνα αγοράς και έχουμε τα κορυφαία σχέδια του καλοκαιριού.

Copenhagen-str-S23-0133.jpg

Το peach κοστούμι της Κατερίνας Καινούργιου έχει το χρώμα που έλειπε από τη ντουλάπα μας

Editor's choices: