Αυτά είναι τα elegant παπούτσια που θα συνδυάσεις με τις βερμούδες σου το καλοκαίρι

Ναταλία Κατσακιώρη
Αυτά είναι τα elegant παπούτσια που θα συνδυάσεις με τις βερμούδες σου το καλοκαίρι
Photo Credit: Chiara Marina Grioni/launchmetrics.com/spotlight

Το πιο stylish combo για να φορέσεις πρωί και βράδυ.

Οι βερμούδες είναι ένα από τα items που θα μας απασχολήσουν πολύ έντονα μέσα στο καλοκαίρι. Σε denim, loose ή και tailored γραμμή είναι η τέλεια εναλλακτική για όσες δεν αγαπούν την αισθητική των mini και των shorts.

Το ανδρικό γιλέκο είναι το item που θα αντικαταστήσει το σακάκι το καλοκαίρι

bermuda_shoes-(1).jpg

H αλήθεια βέβαια είναι ότι ανάλογα με τον σωματότυπο μίας γυναίκας αλλά και την ίδια την εφαρμογή και το πατρόν μίας βερμούδας, το συγκεκριμένο bottom μπορεί εύκολα να χαλάσει ένα look και να κόψει τη σιλουέτα μας. Η λύση; Ένα σωστό styling με τα σωστά παπούτσια που θα έρθουν να απογειώσουν ένα combo, που πολλές από εμάς ακόμη διστάζουν να κάνουν.

Tα 5 άνετα ζευγάρια που θα φορέσεις με τις βερμούδες του καλοκαιριού.

Mules

Προφανώς και θα φορέσεις ένα ζευγάρι mules με χαμηλό άνετο τακούνι στην πόλη, τα οποία πίστεψέ με είναι πολύ πιο βολικά ακόμη και από τα σανδάλια, που ως γνωστόν δεν κάνουν και τόσο καλό στη μέση. Είναι η καλύτερη επιλογή και για μία knee high βερμούδα σε tailored, loose style με ψηλή μέση.

bermuda_shoes-(6).jpg

Loafers

Είναι τα παπούτσια που δεν έχουν εποχή και κάπως έτσι έχουμε όλες ένα ζευγάρι στη ντουλάπα μας. Είναι επομένως και χρέος μας να τα αξιοποιήσουμε για άλλη μια φορά το καλοκαίρι και πάλι με ένα ζευγάρι κοντά καλτσάκια. Βάλε και λίγο χρώμα και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει ευχάριστα.

Sling backs

Ένα εξίσου seasonless σχέδιο, που καλά θα κάνεις να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και το καλοκαίρι. Είναι η εποχή που θα τα αξιοποιήσεις στο γραφείο και τις βραδινές σου βόλτες και ταιριάζουν πολύ με μία βερμούδα, γιατί αφενός δίνουν ύψος και αφετέρου δεν κόβουν σε κανένα σημείο το πόδι.

bermuda_shoes-(2).jpg
bermuda_shoes-(4).jpg

Clogs

Προφανώς και είναι ένα ζευγάρι παπούτσια με πολύ συγκεκριμένο στυλ, αφού έχουν ροκ και bohemian αναφορές. Φέτος είναι μεγάλη τάση και θα σου πρότεινα να τα δοκιμάσεις σίγουρα με denim βερμούδα και ένα retro t-shirt με logo. Είναι από τα πιο cool σχέδια που αξίζει να μπει στη ντουλάπα σου αυτό το καλοκαίρι. Plus συνήθως έχουν και ανατομικό πάτημα!

bermuda_shoes-(3).jpg

Οδηγός αγοράς: Οι 10 τσάντες παραλίας που θα πάρουμε μαζί μας στα πρώτα μπάνια

Street style inspo: