Τι σκέφτονται οι άντρες κάθε φορά που μία duck face selfie ανεβαίνει;

Τι σκέφτονται οι άντρες κάθε φορά που μία duck face selfie ανεβαίνει;

Το duck face, αυτή η μάστιγα. Αυτή η τάση που κάνει τα κορίτσια να ξεφεύγουν και τα αγόρια να… προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει με τις φωτογραφίες που ανεβάζουν εκείνες. Διότι, εκτός από ότι το duck face έχει καταντήσει αρκετά «ξεπερασμένο», όταν βλέπουν στο προφίλ σου συνεχώς φωτογραφίες με σουφρωμένα χείλη και «παιχνιδιάρικο» βλέμμα, τα αγόρια έχουν ξεκινήσει να ψάχνουν το «πρόβλημα». Φταίνε οι… μάλλον ανύπαρκτες γωνίες του προσώπου σου; Φταίει το χαμόγελό σου; Ή μήπως προσπαθείς να φανείς απλά… σέξι; Εάν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει, ή ακόμη κι αν όλα ισχύουν, να θυμάσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να αγαπήσεις πραγματικά την εικόνα σου, καθώς μετά από λίγα ραντεβού θα είναι ήδη αργά για να του αποδείξεις ότι δεν είσαι… ελέφαντας.

Αφού, λοιπόν, ρωτήσαμε τα αγόρια του Ratpack.gr, ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτονται όταν βλέπουν μια duck face selfie να ανεβαίνει στα social media, παρακάτω θα βρεις τις δημοφιλέστερες απαντήσεις τους αλλά και τρεις λόγους για να σταματήσεις επιτέλους, να κάνεις duck face στις φωτογραφίες σου.

#1 Πάντα ψάχνουν να βρουν μια ακόμη φωτογραφία σου

Με αρκετά μεγάλο ποσοστό επιτυχίας, οι άντρες που βλέπουν να ανεβάζεις μια duck face selfie, το πρώτο πράγμα που σκέφτονται είναι να ψάξουν και μια «κανονική» φωτογραφία σου. Ξέρεις, από εκείνες που χαμογελάς γλυκά ή που φυσάει το αεράκι τα υπέροχα μαλλιά σου. Ψάχνουν μια φωτογραφία που να είσαι ακριβώς όπως θα σε δουν στον δρόμο. Διότι, θεωρούν πως το duck face trend παραπλανά τους ίδιους -και την παρέα τους, όταν το συζητήσουν- για τα χείλη, τις γωνίες σου, ακόμη και το σχήμα των ματιών σου.

#2 Προσπαθούν να το αποκωδικοποιήσουν

Ως δεύτερη δημοφιλέστερη απάντηση, έχουμε την προσπάθεια των ανδρών να αποκωδικοποιήσουν τους λόγους για τους οποίους το κάνεις αυτό. Βλέπεις, έχουν φοβηθεί με όλα αυτά τα «κρυφά» μηνύματα που τους δίνουμε εμείς οι γυναίκες κι αντί να περιοριστούν απλά σε αυτό που βλέπουν σε μία φωτογραφία, ξεκινούν αυτόματα και σκέφτονται τι να κρύβεται πίσω από αυτήν. Προσπαθείς να δείξεις σέξι; Προσπαθείς να κρύψεις κάποια σου ατέλεια; Μήπως δεν είσαι σοβαρή και «ψάχνεσαι» για να φλερτάρεις; Στην πλειονότητά τους, πάντως, πιστεύουν πως είσαι ένα party girl, που προσπαθείς να δείξεις πόσο καλά περνάς με την παρέα σου, πόσο ανοιχτή και cool είσαι.

#3 Πιστεύουν πως ίσως να μην έχεις αρκετά λευκά δόντια ή ωραίο χαμόγελο

Αυτή η σκέψη τους είναι και η πιο… επίπονη, αλλά και αυτό που τείνει να πονάει τις γυναίκες λίγο περισσότερο από όσο περίμεναν. Στην πρώτη duck face selfie μπορεί να μην είναι αυτό που θα τους έρθει αυτόματα στο μυαλό, εάν όμως ανεβάζεις συχνά, τότε ξεκινάει η θεωρία πως «η Χριστίνα δεν θα έχει ωραίο χαμόγελο». Το χειρότερο είναι πως η Χριστίνα (ή στην προκειμένη περίπτωση, εσύ) είναι πάρα πολύ πιθανό να έχει ένα από τα ωραιότερα χαμόγελα που (δεν) έχουν δει στη ζωή τους. Όμως η αλήθεια είναι πως δεν αδικούμε τον άνθρωπο που μπορεί να το σκέφτηκε, καθώς οι duck face selfies δεν αφήνουν τα λευκά σου δόντια να φανούν, ούτε αφήνουν τον άνθρωπο που έχεις απέναντί σου να ερωτευτεί το χαμόγελό σου. Αντιθέτως, το κρύβεις.

Χαμογέλα λοιπόν, λίγο περισσότερο. Διότι, είμαστε σίγουρες ότι σου ταιριάζει απόλυτα!