Αυτά είναι τα πιο όμορφα και λαμπερά χαμόγελα του Hollywood

Αυτά είναι τα πιο όμορφα και λαμπερά χαμόγελα του Hollywood

Οι γυναίκες που χαμογελούν αληθινά είναι πραγματικά, εκείνες που είναι οι πιο όμορφες στον κόσμο. Κανένα duckface δεν μπορεί να τους πάρει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Διότι, εκείνες ξέρουν το μυστικό και ψάχνουν τον τρόπο να το κάνουν γνωστό σε όλους.

Τα λευκά και υγιή δόντια που σου δίνουν μια αίσθηση αυτοπεποίθησης και σιγουριάς για τον εαυτό σου, είναι το κλειδί για την πραγματική ομορφιά. Διότι, τότε θα χαμογελάς μέσα από την καρδιά σου, χωρίς να το σκεφτείς διπλά. Όπως δηλαδή, κάνουν οι παρακάτω celebrities του Hollywood. Με την κατάλληλη οδοντόκρεμα και φροντίδα στοματικής υγιεινής λοιπόν, μπορεί και το δικό σου χαμόγελο να λάμψει όσο εκείνων.

Anne Hathaway

anneeee copy

Μπορεί η Anne Hathaway να έχει βγει στο παρελθόν ως η πιο μισητή celebrity στο Hollywood, όμως το χαμόγελό της δεν έφυγε από το πρόσωπό της ούτε για ένα λεπτό. Διότι, η συγκεκριμένη γυναίκα έχει τόσο όμορφα λευκά δόντια, που πραγματικά μπορεί να μαγέψει τον οποιοδήποτε για να ξεχάσει εκείνο τον «τίτλο», αλλά και να διαψεύσει όσους της τον χάρισαν.

Julia Roberts

juliaaaa copy

Είναι η πρώτη γυναίκα που σου έρχεται στο μυαλό σκεπτόμενη τα ομορφότερα χαμόγελα του Hollywoood. Διότι, αυτό το χαμόγελο δε μοιάζει με κανένα άλλο. Είναι ειλικρινές, αληθινό και δείχνει έναν άνθρωπο ευγενικό και καλόψυχο. Η Julia Roberts μπορεί να πρωταγωνίστησε στο «Χαμόγελο της Mona Lisa», αλλά το δικό της χαμόγελο είναι πολύ καλύτερο!

Kerry Washington

kerryyyy copy

Μπορεί η πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς, Scandal, να μην χαμογελά σχεδόν ποτέ στη μικρή μας οθόνη, όμως έχει ένα χαμόγελο που της φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο. Η Kerry Washington είναι πολύ πιο γλυκιά από όσο δείχνει και οι γύρω της φαίνεται να το απολαμβάνουν!

Jessica Biel

bieelll

Η αγαπημένη σύζυγος του Justin Timberlake και μητέρα ενός μικρού αγοριού, Jessica Biel, μοιάζει να είναι η πιο ευτυχισμένη γυναίκα στον κόσμο. Διότι, μπορεί στο The Sinner να μην ήταν πολύ τυχερή ως χαρακτήρας, δημιούργησε όμως, μια σειρά για την οποία είναι περήφανη και της αξίζει να χαμογελάει. Εντάξει, βοηθά λίγο και το λαμπερό της χαμόγελο με τα πολύ λευκά της δόντια.

Blake Lively

blake

Το κορίτσι που έχει κερδίσει το Hollywood με το χαμόγελό του. Η γλυκιά και αστεία Blake Lively, δεν θα μπορούσε να λείπει από αυτή τη λίστα. Διότι, λίγο η αξιοζήλευτη σχέση που έχει με τον Ryan Reynolds, λίγο το ότι η καριέρα της ως ηθοποιός έρχεται μετά από την οικογένειά της, είναι πράγματα που την κάνουν αγαπητή στο κοινό αλλά και ευτυχισμένη. Το ευτυχισμένο χαμόγελο βλέπεις, λάμπει περισσότερο από τα υπόλοιπα. Αποδεδειγμένα.

Μήπως πρέπει κι εσύ με σύμμαχο τη YOTUEL να ξεκινήσεις να χαμογελάς πιο συχνά;