Γιατί το χαμόγελο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι άντρες σε μια γυναίκα;

Γιατί το χαμόγελο είναι το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι άντρες σε μια γυναίκα;

Έχουν γραφτεί εκατομμύρια τραγούδια για το χαμόγελο μιας γυναίκας και όλα, τα έχουν γράψει… άντρες

Το χαμόγελο, λένε πως είναι μια χαραμάδα για να κοιτάξεις μέσα στην ψυχή ενός ανθρώπου και πως μπορεί να κερδίσει τα πάντα και να σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι κακό συμβαίνει στη ζωή σου. Σκέψου λοιπόν, όλα όσα μπορεί να κάνει το χαμόγελο μιας γυναίκας σε έναν άντρα. Διότι, μπορεί αποδεδειγμένα πλέον, να τον κάνει να χάσει το νου του!

Αφού ρωτήσαμε τα αγόρια του Ratpack.gr να μας ενημερώσουν για όλες τις σκέψεις που περνούν από το μυαλό τους κάθε φορά που μια duck face selfie ανεβαίνει στα social media, απηύδησαν και θέλησαν να μας εκμυστηρευτούν το μεγάλο τους μυστικό: Ποιο είναι δηλαδή, το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι άντρες σε μια γυναίκα; Spoiler Alert (που ίσως να έχεις ήδη καταλάβει): Δεν είναι το στήθος. Ούτε καν τα μάτια…

Το πρώτο πράγμα που κοιτούν οι άντρες σε μια γυναίκα, είναι -με διαφορά- το χαμόγελό της. Είναι ο τρόπος που παρατηρούν το πρόσωπό της και τη λάμψη που μπορούν να δώσουν τα λευκά και υγιή δόντια της, σε αυτό. Μπορεί να μην είναι τέλειο. Μπορεί το μικρό στραβό δοντάκι δίπλα στα δύο μπροστινά να σου χαλάει τη διάθεση ή το κενό ανάμεσα στα δύο μπροστινά να ρίχνουν την αυτοπεποίθησή σου. Εάν όμως, το χαμόγελό σου είναι λευκό και λαμπερό, να θυμάσαι πάντα πως οι άντρες μπορούν ξαφνικά να αγνοήσουν κάθε μικρή του ατέλεια και να τους μαγνητίσει για τα καλά, ένα μόλις χαμόγελο. Με την κατάλληλη λευκαντική οδοντόκρεμα ή κάποια εύκολη θεραπεία εξάλλου, αυτό είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο να αποκτήσεις.

Οι άντρες δεν χρειάζονται άλλη μια γυναίκα που θα είναι ψηλή, με «τέλειο» σώμα, ακόμη πιο φανταστικά οπίσθια και μεγάλο στήθος. Οι άντρες που γνωρίζουμε εμείς, θέλουν οι γυναίκες να φροντίζουν τον εαυτό τους ουσιαστικά. Να φροντίζουν τη στοματική τους υγιεινή αλλά και το σώμα τους, έτσι ώστε να είναι η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους. Ένα χαμόγελο λοιπόν, είναι η πραγματική απόδειξη πως είναι καλά και ευτυχισμένες. Με ό,τι έχουν και με όσα μπορούν να καταφέρουν. Εδώ κατάφεραν να κάνουν τόσους άντρες να τις ερωτευτούν, με ένα και μόνο λαμπερό χαμόγελο. Πιστεύεις ότι δεν μπορούν να κατακτήσουν τον κόσμο;

Σταμάτα λοιπόν, να κοιτάς ακόμη στα λάθος σημεία και να επικεντρώνεσαι στα χείλη και το σώμα σου. Ξεκίνα να είσαι αληθινή, να χαμογελάς πιο συχνά και να αγαπάς πραγματικά αυτό που είσαι. Διότι, στο πρώτο ραντεβού, κανείς δεν θα δώσει βάση στο τι φόρεσες και τι αναδεικνύει αυτό, αλλά στο χαμόγελο, τα μάτια σου και φυσικά, όλα αυτά που έχεις να μοιραστείς μαζί του. Σε μια κοινωνία που λανθασμένα πιστεύουν οι γυναίκες πως γνωρίζουν τι ακριβώς θέλουν οι άντρες, η μόνη μας συμβουλή είναι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά και να χαμογελούν πολύ.