Εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χαμογελάμε!

Νικολέττα Ράλλη
Εκείνοι οι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χαμογελάμε!

Όταν χαμογελάμε, ακόμα και μόνοι μας σε ένα αναμμένο κόκκινο φανάρι κάνει τους γύρω μας να χαμογελάνε και αυτοί.

Καλημέρα φίλες μου! Σήμερα θα μιλήσουμε για τα χαμόγελα. Τα χαμόγελα εκείνα τα αυθόρμητα, τα πλατιά, τα γεμάτα υπονοούμενα. Ακόμα και εάν χρησιμοποίησα την λέξη «πρέπει» στον τίτλο αυτού του ποστ, ένα χαμόγελο ακόμα και βεβιασμένο, είναι εκείνο που κάνει αυτούς που πρέπει να ανησυχούν. Πάμε όμως να δούμε μαζί και άλλους λόγους, που δεν πρέπει ποτέ ένα τεράστιο πλατύ χαμόγελο, να λείπει από την καθημερινότητα μας.

  1. Είμαστε πιο όμορφες!

Ένα χαμόγελο μπορεί να μας κάνει αυτομάτως τις πιο όμορφες γυναίκες στον κόσμο. Έχετε προσέξει κάποιους ανθρώπους που ακόμα και εάν δεν έχουμε αυτό που λέμε φυσικά προσόντα, με ένα χαμόγελο τους φωτίζουν ολόκληρα δωμάτια; Ε, αυτό!

  1. Μειώνεται το στρες!

Σε περίπτωση που δεν είστε και πολύ στα καλά σας, για τους δικούς σας λόγους, χαμογελάστε και θα ανακουφιστείτε στο λεπτό. Χαμογελώντας, απελευθερώνονται οι ενδορφίνες οι οποίες και καταπολεμούν τις ορμόνες που προκαλούν το στρες.

  1. Αυξάνει την διάρκεια της ζωής!

Σύμφωνα με μελέτες, το να χαμογελάμε μπορεί να μας προσφέρει ακόμα και επτά χρόνια ζωής επιπλέον!

  1. Φαινόμαστε πιο νέοι!

Φήμες λένε (που μόνο φήμες δεν είναι), ότι ακριβώς εκείνη την στιγμή που γελάμε φαινόμαστε τρία χρόνια νεότεροι.

  1. Χαμογελάτε γιατί είναι μεταδοτικό!

Όταν χαμογελάμε, ακόμα και μόνοι μας σε ένα αναμμένο κόκκινο φανάρι κάνει τους γύρω μας να χαμογελάνε και αυτοί, άρα ταυτόχρονα να αποκτούν και όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά.

Για αυτούς και για πολλούς άλλους λόγους ακόμα, η σημασία του να περιποιούμαστε τη στοματική μας υγιεινή και να φροντίζουμε ώστε να έχουμε ένα λαμπερό χαμόγελο έχει πολύ μα πολύ μεγάλη αξία! Και θα πρέπει να επιλέγουμε εκείνα τα καλλυντικά αλλά και φαρμακευτικά προϊόντα που θα μας εγγυώνται και τα δύο – σωστή υγιεινή και αστραφτερό χαμόγελο! Εγώ δοκίμασα και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα τη σειρά YOTUEL από την οποία έχω προμηθευτεί σχεδόν τα πάντα και έχω «εξοπλίσει» το boudoir μου. Αγαπημένο μου προϊόν η YOTUEL Pharma B5 αφού πάντα επιθυμεί την απόλυτη λεύκανση αλλά προσέχω ιδιαίτερα λόγω της ευαισθησίας που έχω. Βγαίνει σε γεύση μέντα – γλυκάνισο που κυριολεκτικά σου δίνει αίσθηση δροσιάς και λόγω της pocket συσκευασίας της την έχω πάντα μαζί σου.

ralli yotuel

Μην ξεχνάτε ποτέ να φοράτε το πιο όμορφο χαμόγελο κάθε μέρα γιατί… Smile Looks Good On You!