Τι κρύβεται τελικά πίσω από ένα duck face;

Τι κρύβεται τελικά πίσω από ένα duck face;

Αυτή είναι η ερώτηση του «ενός εκατομμυρίου» και εμείς είμαστε έτοιμες να το κάνουμε δικό μας. Διότι, ξέρουμε πολύ καλά τι κρύβεται πίσω από αυτή την τάση που αγαπάμε να μισούμε, αλλά όλες μας έχουμε ακολουθήσει. Το «duck face» είναι ακριβώς αυτό που κάνει τις γυναίκες να κρύβουν τις ατέλειες του προσώπου τους και τις φέρνει πιο κοντά με τα διεθνή μοντέλα που μοιάζει να μην έχουν φωτογραφίες χωρίς σουφρωμένα χείλη. Βλέπεις, κι εσύ θα ήθελες να μοιάζεις με την Kendall Jenner, ακόμη κι αν «έπρεπε» να ανεβάσεις μια φωτογραφία κάνοντας «duck face».

Στην πραγματικότητα όμως, όλοι αναζητούν αυτό που κρύβεται πίσω από την τάση αυτή. Αυτό που θα σε κάνει να σταματήσεις να ακολουθείς τη μάζα και να δείχνεις όλο και περισσότερα στοιχεία από τον πραγματικό σου εαυτό, όπως τα λευκά σου δόντια, το μοναδικό σου χαμόγελο και φυσικά, τον ξεχωριστό σου χαρακτήρα.

Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις όλα αυτά που κρύβονται πίσω από ένα «duck face» και θα σε κάνουν να σταματήσεις να προσπαθείς να ακολουθήσεις ένα trend που δεν σου ταιριάζει!

Ένα λαμπερό χαμόγελο

ψψψψ copy

Ποτέ δεν θα είσαι έτοιμη να βγεις από το σπίτι χωρίς το πιο λαμπερό σου χαμόγελο. Γιατί λοιπόν, να το κρύβεις πίσω από ένα «duck face»; Το χαμόγελο σου προσφέρει αυτοπεποίθηση, γοητεία και φυσικά, μπορεί να μαγνητίσει και τα πιο… «αδιάφορα» βλέμματα στον χώρο! Διότι, με τη βοήθεια της YOTUEL, τα λευκά σου δόντια θα συμβάλλουν στην ανάγκη σου να χαμογελάς περισσότερο από ποτέ. Και αυτή η λάμψη, είναι κάτι που σου ταιριάζει απόλυτα!

Λευκά και υγιή δόντια

6666

Τα ροφήματα με καφεΐνη, σε συνδυασμό με τη νικοτίνη αλλά και διάφορες ακόμη τροφές, κάνουν να δόντια σου να χάνουν το λευκό τους χρώμα και να κιτρινίζουν. Αυτό είναι κάτι αναπόφευκτο εάν είσαι από τις κοπέλες που δεν μπορούν να «λειτουργήσουν» με λιγότερο από τρεις καφέδες την ημέρα και αγαπάς τα αναψυκτικά με καφεΐνη. Το μόνο που μπορεί να σε σώσει για να χαμογελάς περισσότερο, είναι η κατάλληλη και αποτελεσματικότερη λευκαντική οδοντόκρεμα. Με τη βοήθεια αυτής και το απόλυτο στοματικό διάλυμα για τη σωστή υγιεινή φροντίδα του στόματος, τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα. Σταμάτα να κρύβεις την υπέροχη οδοντοστοιχία σου και χαμογέλα όλο και συχνότερα!

H ξεχωριστή σου προσωπικότητα

55555

Γιατί να ακολουθήσεις ένα εντελώς μαζικό trend όταν μπορείς να ξεχωρίσεις για αυτό που πραγματικά είσαι; Πίσω από το «duck face» κρύβονται σκέψεις, συναισθήματα, χαμόγελα, λευκά δόντια αλλά το πιο σημαντικό όλων είναι η ξεχωριστή σου προσωπικότητα.

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να θέλεις να μοιάσεις με όλες τις γυναίκες του κόσμου. Αυτοί που θα σε αγαπήσουν πραγματικά, είναι εκείνοι που θα εκτιμήσουν την ξεχωριστή σου θέση στην κοινωνία από το πρώτο κιόλας λεπτό. Φόρα λοιπόν, το λαμπερό χαμόγελό σου και δείξε στον κόσμο ποια είσαι. Γιατί είσαι ιδιαίτερα μοναδική και αυτό είναι κάτι που πρέπει να μάθεις να εκτιμάς εσύ, πρώτη από όλους!