Αυτές είναι οι celebrities με τις περισσότερες duck face φωτογραφίες!

Αυτές είναι οι celebrities με τις περισσότερες duck face φωτογραφίες!

Το «duck face» είναι η τάση που «καταστρέφει» σιγά σιγά την ομορφιά χιλιάδων γυναικών στον κόσμο. Το ελαφρύ σούφρωμα χειλιών και η πόζα που παίρνουν τα κορίτσια εκεί έξω όμως, δεν είναι παρά μία αντιγραφή των αγαπημένων τους celebrities που μοιάζει να έχουν… ξεχάσει να χαμογελούν! Παρακάτω λοιπόν, θα βρεις έξι διάσημες influencers «σημαιοφόρους» του «duck face», ως παράδειγμα προς αποφυγή.

Μπορεί για εκείνες, να είναι αργά να αλλάξουν το στυλ που έχουν καθιερώσει, για εσένα όμως, είναι ό,τι πιο εύκολο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βεβαιωθείς πως χρησιμοποιείς τη σειρά καλλυντικής φροντίδας που σου ταιριάζει, ώστε τα δόντια σου να είναι αρκετά λευκά, ενώ φροντίζει την πλήρη στοματική σου υγιεινή και έτσι, το χαμόγελό σου θα είναι πραγματικά λαμπερό!

Kim Kardashian

DUCK KIM

Ξεκινώντας με την Kim Kardashian, τη γυναίκα που εφηύρε την τάση του «duck face» και έκανε τις γυναίκες να πιστέψουν πως είναι πραγματικά σέξι. Παρόλα αυτά, μέχρι κι εκείνη μείωσε δραματικά το συγκεκριμένο trend στις φωτογραφίες της και ξεκίνησε να δείχνει περισσότερο τα… λευκά της δόντια! Ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να ακολουθεί την επόμενη τάση, «fish gape».

Rihanna

DUCK RIRI

«Αναπληρωματική» για τον θρόνο είναι η τραγουδίστρια και trendsetter, Rihanna. Μπορεί να έχει απασχολήσει τους fans της περισσότερο για την προσωπική της ζωή παρά για το «duck face» που κάνει, όμως το Instagram account της Rihanna, είναι πραγματικά γεμάτο από τέτοιου είδους φωτογραφίες. Εμείς θα προτιμούσαμε πάντως, να τη βλέπουμε να χαμογελά περισσότερο, εσύ;

Kendall Jenner

DUCK KENDALL

Η αδερφή της βασίλισσας των «duck face» selfies, Kendall Jenner, δεν θα μπορούσε να λείπει από την συγκεκριμένη λίστα. Το μοντέλο και reality tv star, φαίνεται να μην έχει ούτε μία φωτογραφία από τότε που το trend έγινε viral, ώστε να δείχνει το λαμπερό της χαμόγελο, παρά μόνο μερικές με ένα ελαφρύ μειδίαμα.

Vanessa Hudgens

DUCK VANESSA

Μπορεί να έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που η Vanessa Hudgens πρωτοεμφανίστηκε ως γλυκό, χαμογελαστό κοριτσάκι στη σειρά ταινιών High School Musical, όμως παραμένει στο προσκήνιο ως ηθοποιός και δημόσιο πρόσωπο. Αυτό θα μπορούσε να οφείλεται και στο ότι ήταν από τις πρώτες κοπέλες που «μυήθηκαν» στην Τέχνη του «duck face» και πλέον, δεν ξέρουμε ούτε εμείς αν θα μπορούσε να το αποποιηθεί...

Mary-Kate Olsen

DUCK OLSEN

Η ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, της οποίας τις ταινίες απολαμβάναμε τα κυριακάτικα μεσημέρια στο σπίτι, μπορεί να μην ήξερε τι ακριβώς είναι το «duck face» στα έξι της χρόνια, όμως σήμερα μοιάζει να το κάνει κάπως… αυτόματα! Φήμες λένε πως από τότε που βγήκε το trend μέχρι και σήμερα, η Mary-Kate Olsen δεν έχει δείξει ίχνος δοντιών στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Keira Knightley

DUCK KEIRA

Η Keira Knightley πάντως, ενώ έχει τόσο όμορφο και λαμπερό χαμόγελο, επιμένει στο «duck face» και στις διάφορες μετατροπές του. Ίσως γιατί είναι από τις λίγες γυναίκες που κάνουν το «duck face» να μοιάζει σέξι, κι αυτό όχι πάντα! Η Αγγλίδα ηθοποιός πάντως, μας έχει δείξει πόσο της πηγαίνει να χαμογελά και αυτό μας κάνει να θέλουμε να το βλέπουμε όλο και πιο συχνά στο πανέμορφο πρόσωπό της.