Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να αποκτήσεις λευκά δόντια

Αυτός είναι ο απόλυτος οδηγός για να αποκτήσεις λευκά δόντια

Το χαμόγελο είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που παρατηρούν οι άνθρωποι όταν σε γνωρίζουν για πρώτη φορά. Είναι εκείνο που τους «τραβάει» σε εσένα και μερικές φορές τους μαγνητίζει για πάντα. Όμως, πίσω από αυτό το υπέροχο και λαμπερό σου χαμόγελο, κρύβεται μια μεγάλη προσπάθεια που κάνεις όλα αυτά τα χρόνια, ώστε να έχεις λευκά, γερά και όμορφα δόντια.

Κάποιες γυναίκες βέβαια, λόγω της αυξημένης κατανάλωσης καφεΐνης αλλά και διάφορων άλλων συνηθειών που πρέπει (και θέλουν) να αλλάξουν στην καθημερινότητά τους, δεν έχουν το λευκό χαμόγελο που θα ήθελαν. Έτσι, δεν τολμούν να φορέσουν το αγαπημένο τους κόκκινο κραγιόν, ενώ το χαμόγελό τους έχει αντικατασταθεί από ένα μειδίαμα σε κάθε φωτογραφία που βγάζουν.

Ήρθε η ώρα λοιπόν, να αφήσεις πίσω σου ό,τι σε εμποδίζει από το να χαμογελάς συχνότερα, διότι με τη σειρά καλλυντικής φροντίδας της YOTUEL, θα αποκτήσεις λαμπερό χαμόγελο και πιο λευκά δόντια. Παρακάτω, θα βρεις τους τρεις πιο αποτελεσματικούς τρόπους, για να το πετύχεις.

Προσπάθησε να περιορίσεις τον καφέ

kafeeee copy

Έρευνες έχουν αποδείξει πως η αυξημένη κατανάλωση καφεΐνης, κάνει τα δόντια χάνουν το λευκό τους χρώμα. Σε συνδυασμό με τη νικοτίνη δε, το κόκκινο κραγιόν μοιάζει όλο και περισσότερο ως ένα μακρινό όνειρο παρά ως πραγματικότητα. Τέρμα οι τρεις καφέδες την ημέρα και γενικότερα, τα ροφήματα με καφεΐνη. Η σωστή στοματική υγιεινή για να αποκτήσεις γερά και λευκά δόντια, περιλαμβάνει πολλά φρούτα και λαχανικά, αλλά και την κατάλληλη οδοντόκρεμα. Διότι, καταλαβαίνουμε ότι πολλές συνήθειες είναι αρκετά δύσκολο να κοπούν «μαχαίρι». Από την άλλη θα πρέπει να φροντίζεις να χρησιμοποιείς εκείνα τα προϊόντα που ταιριάζουν απόλυτα στο χαμόγελό σου!

Χρησιμοποίησε την κατάλληλη οδοντόκρεμα και στοματικό διάλυμα

odontov copy

Υπάρχουν πάρα πολλές οδοντόκρεμες στην αγορά που υπόσχονται λευκά, γερά δόντια και δροσερή αναπνοή, υπάρχει όμως μία που μπορεί να σου εγγυηθεί ένα ονειρικό αποτέλεσμα. Η λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL all in one μοιάζει να είναι ακριβώς αυτό που ψάχνεις εσύ που θέλεις να λευκάνεις τα δόντια σου εύκολα και γρήγορα, ενώ ταυτόχρονα επιθυμείς να περιποιηθείς και να αναμεταλώσεις το σμάλτο των δοντιών σου.

nnngggg

Τα καινοτόμα προϊόντα της YOTUEL αποτελούν την τέλεια λύση για τους ανθρώπους που ψάχνουν τον τρόπο να αποκτήσουν άψογη φροντίδα στοματικής υγιεινής. Με την οδοντόκρεμα YOTUEL all in one, η οποία περιέχει τον λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (0,3%), θα εξαφανιστούν οι εσωτερικοί αλλά και εξωτερικοί λεκέδες και θα βελτιωθεί σταδιακά η απόχρωση των δοντιών σου, χωρίς φυσικά, να φθαρεί το σμάλτο σου. Ιδανική για καθημερινή χρήση, καθώς είναι SLS free, και σε δύο δροσερές γεύσεις γεμάτες φρεσκάδα για να διαλέξεις (Wintergreen και Snowmint)!

rrrrr

Για ακόμη καλύτερο και ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, ιδανικό θα ήταν να συνδυάσεις την οδοντόκρεμά σου με το YOTUEL λευκαντικό στοματικό διάλυμα με δροσερή γεύση μέντας για διαρκή αίσθηση φρεσκάδας. Το YOTUEL στοματικό διάλυμα περιέχει ξυλιτόλη και φθόριο που βοηθούν στη μείωση της οδοντικής πλάκας, τη λεύκανση των δοντιών και την προστασία των ούλων.

Η λευκαντική πένα YOTUEL θα σε σώσει ακόμη και την τελευταία στιγμή

kokkinooo

Εάν βέβαια, επιμένεις στην υψηλή κατανάλωση καφεΐνης, μόλις έχεις ξεκινήσει να χρησιμοποιείς την κατάλληλη λευκαντική οδοντόκρεμα της YOTUEL και βασικά, είσαι εξαιρετικά ανυπόμονος άνθρωπος, δεν υπάρχει πραγματικά κανένα πρόβλημα. Το χαμόγελό σου είναι το ομορφότερο πράγμα στην εικόνα σου και αυτή η εταιρεία, το στηρίζει με νύχια και με… δόντια! Η Η λευκαντική πένα YOTUEL μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε στιγμή κι οπουδήποτε λόγω της πρακτικής της συσκευασίας, ενώ παράλληλα προσφέρει δροσερή αναπνοή ανάμεσα στα γεύματα.

yotuellllll

Αναδεικνύοντας τη φυσική λευκότητα των δοντιών και βοηθώντας στην αφαίρεση των εσωτερικών και εξωτερικών δυσχρωμιών, η λευκαντική πένα YOTUEL θα γίνει ο αγαπημένος σου σύμμαχος στο να αποκτήσεις το τέλειο χαμόγελο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να απλώσεις ένα λεπτό στρώμα gel στα δόντια και να το αφήσεις να δράσει για 15 λεπτά.

Με αυτά τα τρία tips λοιπόν, ήρθε η ώρα να χαμογελάσεις διάπλατα, γιατί… σου ταιριάζει!