Πώς να αποκτήσεις δροσερή αναπνοή μέσα από τρία απλά βήματα

Πώς να αποκτήσεις δροσερή αναπνοή μέσα από τρία απλά βήματα

Το χαμόγελο, είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό σου. Πρέπει να είναι όμορφο, λαμπερό, υγιές και πάνω από όλα, γεμάτο αυτοπεποίθηση. Τι γίνεται όμως, όταν πίσω από αυτό το μαγικό χαμόγελο ΔΕΝ κρύβεται μια δροσερή αναπνοή;

Αν νιώθεις πως δεν έχεις αναπνοή για… φίλημα, τότε αξίζει να γνωρίζεις πως υπάρχει λύση και είναι πολύ πιο απλή από το να τρέξεις στον οδοντίατρό σου. Με τη σειρά καλλυντικής φροντίδας της YOTUEL και μέσα από τρία απλά βήματα, θα έχεις περισσότερους λόγους να χαμογελάς συχνότερα.

Βούρτσισε τα δόντια και τη γλώσσα σου τουλάχιστον δύο φορές την ημέρα

Όλα ξεκινούν από το σωστό και αποτελεσματικό βούρτσισμα των δοντιών σου. Για να αποκτήσεις δροσερή αναπνοή, λευκά δόντια και πραγματικά λαμπερό χαμόγελο, χρειάζεται να χρησιμοποιείς την κατάλληλη λευκαντική οδοντόκρεμα που θα σου προσφέρει μια αίσθηση φρεσκάδας και θα σε κάνει να αποκτήσεις δροσερή και καθαρή αναπνοή!

Η YOTUEL classic mint είναι η ιδανική οδοντόκρεμα για όσους επιθυμούν λεύκανση, πλούσια καθαριστική δράση και προτιμούν την έντονη γεύση της μέντας. Με βούρτσισμα δύο φορές την ημέρα και χωρίς χημικές συνθετικές καθαριστικές ουσίες, βοηθά τη λευκαντική δράση να φτάσει ακόμα και ανάμεσα στα δόντια, ενώ καταπολεμά αποτελεσματικά τη δυσάρεστη αναπνοή. Ο συνδυασμός των συστατικών της μειώνει τους εξωτερικούς λεκέδες και την οδοντική πλάκα, χωρίς να βλάπτει το σμάλτο σου.

d2

Εάν βέβαια, έχεις ευαίσθητα δόντια και ούλα, μην φοβηθείς το βούρτσισμα. Διότι, η σειρά καλλυντικής φροντίδας της YOTUEL έχει την τέλεια οδοντόκρεμα για εσένα. Η YOTUEL Pharma B5 με γεύση μένταγλυκάνισο, περιέχει διάφορα ένζυμα όπως η παπαΐνη, βιταμίνη Β5 για την ευαίσθητη στοματική κοιλότητα και τα ευαίσθητα ούλα, ενώ επιπλέον, προσφέρει πλούσια καθαριστική δράση. Η σύνθεσή της βοηθά στη μείωση των εξωτερικών λεκέδων και της οδοντικής πλάκας, χωρίς φυσικά, να βλάπτει το σμάλτο των δοντιών σου.

Χρησιμοποίησε το εύκολο και γρήγορο σύστημα λεύκανσης δοντιών

Η δροσερή αναπνοή όμως, χρειάζεται και… όμορφο χαμόγελο! Με το σχεδιασμένο από οδοντιάτρους YOTUEL 7 Hours Kitθα θέλεις να χαμογελάς συνεχώς. Με ευπροσάρμοστα (στη γνάθο) μασελάκια για ευκολία και άνεση στην εφαρμογή, το YOTUEL 7 Hours Kit λευκαίνει τα δόντια σου χωρίς να βλάψει το σμάλτο και δεν περιέχει διαβρωτικές ή χημικές καθαριστικές ουσίες. Περιέχει επίσης ένα σωληνάριο λευκαντικής οδοντόκρεμας, με τη βοήθεια του οποίου, όχι μόνο θα αποκτήσεις λευκότερο χαμόγελο, εύκολα και γρήγορα, αλλά και δροσερή αναπνοή!

d3

Οι οδοντοτσίχλες και τα spray αναπνοής θα είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχός σου

Τέλος, πρέπει να γνωρίζεις πως οι οδοντοτσίχλες και τα spray δροσερής αναπνοής πάντα βοηθούν πριν από κάποιο ραντεβού για δουλειά ή πιο… προσωπικό! Ήρθε λοιπόν, η ώρα να γνωρίσεις τη νέα σειρά YOTUEL breath, μια premium γκάμα προϊόντων στοματικής υγιεινής, η οποία αποτελείται από το breath σπρέι και τις οδοντότσιχλες YOTUEL breath, προσφέροντας ακαταμάχητη αναπνοή.

d4

Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να έχεις πάντα στην τσάντα σου ένα από τα προϊόντα της σειράς YOTUEL breath, για δροσερή αναπνοή στο λεπτό. Το YOTUEL breath spray αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο για δροσερή αναπνοή ενώ οι οδοντότσιχλες φροντίζουν τη στοματική υγιεινή ανάμεσα στα γεύματα. Xάρη στα αιθέρια έλαια μέντας η αναπνοή σου θα είναι πραγματικά για… φίλημα! Οι οδοντοτσίχλες, όπως και το spray δεν περιέχουν οινόπνευμα και χημικές ουσίες, ούτε και ζάχαρη