Γιατί το χαμόγελο… σου πάει!

Έβελυν Καζαντζόγλου
Γιατί το χαμόγελο… σου πάει!

«Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό» λέγαμε κάποτε και τώρα προσθέτουμε «χαμογελάστε γιατί ομορφαίνει τον κόσμο»!

Καλημέρα, καλησπέρα και όλη μέρα να βρίσκουμε λόγους να χαμογελάμε, όχι μόνο για εμάς που είναι γνωστό πως κάνει καλό και στην υγεία, αλλά και για τους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Χαμογέλα στον δρόμο σε έναν γείτονα και πες και μια καλημέρα από την καρδιά σου, χαμογέλα στις φωτογραφίες σου γιατί θα πάρουν περισσότερα likes (δεν υπάρχει μεγαλύτερη εγγύηση σε φωτογραφίες), χαμογέλα στη δουλειά σου, στους συναδέλφους σου, θα δεις που θα ανέβει αυτόματα η διάθεση όλων γύρω σου.... απλά χαμογέλα και θα δεις πόσα μπορείς να αλλάξεις.

Ένα λαμπερό χαμόγελο και ένα ωραίο κραγιόν είναι το πιο stylish πράγμα που μπορείς να φορέσεις σήμερα, χωρίς καθόλου κόπο.

Εγώ ξεκίνησα τη μέρα μου σήμερα με την πρωινή περιποίηση της οδοντοστοιχίας μου και επειδή βιαζόμουν να προλάβω να πάω στο αεροδρόμιο, με ένα απλό κραγιόν και καλή διάθεση έφυγα για Κροατία.

Και επειδή η στοματική μας υγιεινή είναι το Α & το Ω για ένα όμορφο χαμόγελο, τα προϊόντα για τη σωστή περιποίηση των δοντιών μας είναι πολύ σημαντικό να είναι ποιοτικά και να καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες μας.

anagkes mas

Και αν δοκιμάσεις μία πραγματικά ποιοτική σειρά περιποίησης των δοντιών όπως είναι αυτή της YOTUEL τότε θα καταλάβεις πραγματικά τη διαφορά. Το προϊόν που δεν αποχωρίζομαι και σας συστήνω ανεπιφύλακτα είναι η οδοντόκρεμα YOTUEL All in One Snowmint (στη λευκή συσκευασία) που περιποιείται το σμάλτο μας, προστατεύει, καθαρίζει ενώ εμποδίζει και τη φθορά των δοντιών. Μπορείς να τη χρησιμοποιείς καθημερινά αφού είναι φιλική για το PH του στόματος και στα πολύ ‘συν’ η γεύση φρεσκάδας της μέντας που σου αφήνει αίσθηση καθαρής αναπνοής. Αν το συνδυάσεις με το στοματικό διάλυμα YOTUEL, το οποίο επίσης ενδείκνυται για καθημερινή χρήση, και τη λευκαντική πένα της σειράς για φυσική λευκότητα των δοντιών, τότε το χαμόγελό σου θα είναι εγγυημένα αστραφτερό και υγιές!

ygiessss

Χρειάζεται κάτι άλλο;;