Με τη Nannuka, η ζωή με τα παιδιά γίνεται παιχνίδι!

Με τη Nannuka, η ζωή με τα παιδιά γίνεται παιχνίδι!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας γονιός μπορεί εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει

Οι απαιτήσεις μιας οικογένειας με παιδιά είναι πολλές και οι περισσότεροι γονείς, προσπαθώντας να ισορροπήσουν μεταξύ προσωπικού και επαγγελματικού χρόνου, νιώθουν την ανάγκη βοήθειας κάποιου ειδικού που θα απασχολεί δημιουργικά ή θα φροντίζει τα παιδιά τους με ασφάλεια και επαγγελματισμό.


Την ανάγκη αυτή μοιράστηκαν τρεις νέες μητέρες, επαγγελματίες και bloggers (Λέλα Δρίτσα-Ψαρρού, Νάταλι Λεβή, Κατερίνα Λάμπρου) και δημιούργησαν το nannuka.gr, την πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα αναζήτησης, εύρεσης και αξιολόγησης ειδικών για παιδιά ηλικίας 0-16.


Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ένας γονιός μπορεί εύκολα, γρήγορα και εντελώς δωρεάν να κλείσει ραντεβού online με τον ειδικό που ψάχνει. Η διαδικασία είναι απλή: Τσεκάρει τις ανάγκες της οικογένειας, διαβάζει πολλά βιογραφικά ειδικών, βλέπει επιτόπου τη διαθεσιμότητα τους και κλείνει άμεσα ραντεβού, είτε για εργασία είτε για συνέντευξη, την ώρα και στο χώρο που τον εξυπηρετεί.


Οι ειδικότητες της Nannuka καλύπτουν ανάγκες σε όλες τις φάσεις ανάπτυξης ενός παιδιού. Μπορεί κάποιος να βρει τη μαία και την βοηθό μητρότητας που θα διευκολύνει τη νέα μητέρα, τη βρεφονηπιοκόμο που θα φροντίσει το μωρό μέχρι την νηπιακή ηλικία, την νταντά που θα γίνει μέλος της οικογένειας, την babysitter που θα δώσει τη λύση σε ώρα έκτακτης ανάγκης, τον παιδαγωγό που θα συμβάλλει δημιουργικά και τον εκπαιδευτικό που θα μεταδώσει τη γνώση. Παράλληλα, ο γονιός μπορεί να αναζητήσει στην πλατφόρμα παιδοψυχολόγο, δασκάλους με εξειδίκευση στα αθλήματα, μουσικά όργανα, ξένες γλώσσες, βοηθό στα ταξίδια αλλά και δημιουργική απασχόληση για παιδικά πάρτυ.


Οι ειδικοί που φιλοξενούνται στη Nannuka διαθέτουν εξακριβωμένο προφίλ και το βιογραφικό τους είναι ελεγμένο από έμπειρη ομάδα ψυχολόγων. Η Nannuka όχι μόνο ελέγχει τη γνησιότητα του προφίλ του κάθε ειδικού αλλά δίνει και πρόσβαση σε αξιολογήσεις φίλων και γνωστών που έχουν εγγραφεί στην πλατφόρμα μέσω Facebook. Έτσι, ο γονιός επιλέγει προσωπικά εκείνον που επιθυμεί, εύκολα και πάνω από όλα με ασφάλεια.


Και το καλύτερο! Η εγγραφή και η αναζήτηση του ειδικού γίνεται χωρίς καμία χρέωση.

Για περισσότερες πληροφορίες,

Lela Dritsa Psarros

Co Founder / Public & Media Relations
6934 334818 | ldritsa@nannuka.gr | www.nannuka.gr
www.facebook.com/nannuka.gr | www.twitter.com/nannukagr