Την τούρτα την τρώμε

Την τούρτα την τρώμε

Δεν τη φοράμε ούτε εμείς, ούτε και οι φίλοι μας.

Έχει το παιδάκι σας γενέθλια; Να σας ζήσει! Όσο εξοικειωμένες κι αν είστε με τις ζημιές που κάνουν όλα τα παιδάκια στο σπίτι, μην μου πείτε ότι ορισμένες φορές δεν τρελαίνεστε; Όταν δε έχουν γενέθλια και έστω και λίγους καλεσμένους στο σπίτι, από τη χαρά τους, χάνουν κάθε μέτρο και όριο.

Κάποιες μικρές συμβουλές, λοιπόν, για να προλάβετε ότι μπορείτε.

1. Χάρτινα πιάτα, ποτήρια και πλαστικά μαχαιροπίρουνα. Τα πετάμε, δεν πλένουμε και κυρίως συνεχίζει τι σερβίτσιο μας να αποτελείται από 24 τμχ.

2. Τούρτα που δεν έχει πάνω ξυσμένη σοκολάτα, τρούφα κ.λ.π, τα οποία την ώρα που σβήνει τα κεράκια, πετάγονται παντού.

3. Αν η τούρτα έχει πάνω παιχνιδάκια, φροντίστε να είναι αρκετά για όλα τα καλεσμένα παιδάκια, διαφορετικά καλύτερα να μην έχει καθόλου γιατί θα μαλλιοτραβηχτούν.

4. Αν κάνετε μικροδωράκια στα καλεσμένα παιδάκια, ας είναι ίδια για όλα γιατί αλλιώς θέλουν ένα από όλα.

5. Γεύση τούρτας. Σοκολάτα γάλακτος ή ανάμικτη. Μην παραγγέλνετε με κομμάτια φρούτων, ξηρούς καρπούς κ.λ.π , γιατί πολλά παιδάκια είναι αλλεργικά.

6. Κρατήστε τα παιδάκια σε απόσταση από την τούρτα και για να βγάλετε ωραίες φωτογραφίες και για να μην την φάνε τα ρούχα τους.

7. Βάλτε ένα αδιάβροχο, πλαστικό τραπεζομάντηλο πάνω στο τραπέζι και βάλτε τα παιδάκια εκεί να φάνε την τούρτα. Έχετε πάνω στο τραπέζι άφθονα μωρομάντηλα και χαρτοπετσέτες για να μην μεταφερθεί η σοκολάτα της τούρτας στους καναπέδες και τους τοίχους.

Τέλος, αν μπορείτε να προγραμματίσετε το επόμενο παιδί να το γεννήσετε Ιούλιο ή Αύγουστο, ακόμα καλύτερα. Πάρτι στην παραλία, με μαγιό και παγωτά!