Αν αγαπάς τα παιδιά, αυτή την Παρασκευή κάνε τους ένα τέλειο δώρο

Ερμιόνη Σαρρή
Αν αγαπάς τα παιδιά, αυτή την Παρασκευή κάνε τους ένα τέλειο δώρο

Στις 20 Νοεμβρίου γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού

Η 20η Νοεμβρίου είναι μία ημέρα που ανήκει στα παιδιά και πρέπει όλοι να τους δείξουμε το πόσο σημαντικά είναι αυτά τα πλάσματα στη ζωή μας. Είτε είμαστε μαμάδες, είτε θείες, είτε νονές πρέπει να γνωρίζουμε πολύ καλά πως όλα τα παιδιά έχουν... δικαιώματα.

Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στην επιβίωση, την ανάπτυξη, την προστασία και τη συμμετοχή. Δυστυχώς, όμως σε μερικές χώρες όλα αυτά είναι μικρά γράμματα τυπωμένα κάτω κάτω στις σελίδες της ζωής τους. Εκατομμύρια παιδιά στερούνται τη στοιχειώδη σχολική εκπαίδευση, χιλιάδες ζουν μέσα σε συνθήκες φτώχειας ή πολέμου και άλλα τόσα παλεύουν για την ίδια τους τη ζωή.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, αποφάσισε να γιορτάσει την Ημέρα Δικαιωμάτων του Παιδιού μαζί με τους μικρούς της φίλους στον αγώνα με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για την 6η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Αν το παιδί, το εγγόνι, το αδερφάκι ή το βαφτιστήρι σας αγαπά τον ΠΑΟ, ειδικά για το συγκεκριμένο αγώνα και με αφορμή το... εορταστικό της ημέρας, θα υπάρχει γενική είσοδος για παιδιά ως 15 ετών η οποία και θα τιμάται στα 3 ευρώ.

childrenDay newsletter FIXED c410a

Η αγορά παιδικού εισιτηρίου γίνεται αποκλειστικά από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ, την Παρασκευή 20/11 (ημέρα του αγώνα) από 18.00 και μετά.

Επίσης οι μικροί φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την Παρασκευή έκπτωση 20% στα είδη παιδικής ένδυσης στα PAOSHOP του ΟΑΚΑ (Θύρες VIP, 3 και 27) απ' όπου θα παραλαμβάνουν και δώρα, προσφορά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

childrenDay 728x90 ea9e8

Μαζί με αυτά κι άλλες πολλές εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς φίλους του Παναθηναϊκού την Παρασκευή και στην αναμέτρηση με την Κούμπαν και σε μια βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά που θα περάσουν όμορφες στιγμές στο ΟΑΚΑ.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να κοιτάξεις εδώ