Εγώ χωρίς το αρκουδάκι μου, δεν κοιμάμαι

Εγώ χωρίς το αρκουδάκι μου, δεν κοιμάμαι

Μα το αρκουδάκι σου το ξεχάσαμε στο σπίτι.

Ποτέ, με ποτέ μην κάνετε αυτό το λάθος. Και να το ξεχάσετε κάπου το αρκουδάκι, κουνελάκι, κούκλα, μαξιλαράκι, κουβερτούλα (το «νάνι μου» που λέει και η κορούλα μου), για μια-δυο μέρες, πάει κι έρχεται. Άμα το χάσετε ή το καταστρέψετε στο πλύσιμο, ας πούμε, δεν σας «ξεπλένει» τίποτα και κανείς.

Φέτος, το τριήμερο του Πάσχα, ξέχασα να πάρω μαζί μου το νάνι της κόρης μου και παρόλο που η κόρη μου δεν έκανε τρελό χαμό, εγώ είχα τρελές τύψεις. Είχα κι εγώ ένα «νάνι», ένα μαξιλαράκι, όταν ήμουνα μικρή. Το είχα από όταν ήμουνα τεσσάρων μέχρι τα είκοσι πέντε μου! Και δεν ντρέπομαι καθόλου. Το είχα πάρει μαζί μου και όταν πήγα να σπουδάσω και η μαμά μου, αποφάσισε να το πλύνει και μάλιστα στο πλυντήριο, όταν επέστρεψα από τις σπουδές μου και μάλιστα όχι στο πατρικό μου, αλλά σε δικό μου σπίτι! Περιττό να πω ότι το κατέστρεψε και μαζί με αυτό και τις σχέσεις μας, για καμιά εβδομάδα.

Φροντίστε να παίρνετε «νάνι» στα παιδιά σας που να πλένονται. Αν όχι, απλά μην τα α πλύνετε. Είναι πολύ πιο «σοβαρό» αυτό που θα πάθουν άμα καταστραφεί, παρά από τα μικρόβια που μπορεί να έχει.