Ανέβασε το στυλ του καροτσιού σε άλλο επίπεδο!

Ερμιόνη Σαρρή
Ανέβασε το στυλ του καροτσιού σε άλλο επίπεδο!

Για 13 χρόνια το Stokke® Xplory® βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας. Η ψηλή θέση καθίσματος φέρνει πιο κοντά μωρά και γονείς για να ενισχύεται ο δεσμός τους και να εξερευνούν τον κόσμο μαζί.

Το καρότσι σήμα κατατεθέν μας όχι μόνο παρέχει την καλύτερη δυνατή θέση καθίσματος ώστε να δεθείτε με το μωρό σας, αλλά προκαλεί και αίσθηση με το εντυπωσιακό του ντιζάιν. Δραστήρια και έντονη, η αποκλειστική Ειδική Έκδοση Cobalt Blue είναι η τέλεια απόχρωση για να αναδείξει τη μοναδικότητα του Stokke® Xplory®. Οι σχεδιαστές μας εμπνεύστηκαν από το πλούσιο μέταλλο Κοβάλτιο, που το χρησιμοποιούσαν παραδοσιακά για να βάφουν γυαλί και κεραμικά. Το19ο αιώνα η Νορβηγία ήταν η πρώτη παραγωγός παγκοσμίως της χρωστικής «μπλε του κοβαλτίου» και από τότε το χρώμα αυτό κατέχει ξεχωριστή θέση στη σκανδιναβική κουλτούρα.

Αυτή την σαιζόν το Cobalt Blue αποτελεί κορυφαία στυλιστική επιλογή τόσο στην ένδυση όσο και στους εσωτερικούς χώρους. Η τολμηρή απόχρωση κάνει τις γυαλιστερές μεταλλικές λεπτομέρειες του Stokke® Xplory® να ξεχωρίζουν, δίνοντάς τους ζωηρή όψη. Φωτεινό και χαρούμενο, το Cobalt Blue προσφέρει ιδιαίτερες στυλιστικές εναλλακτικές. Ταιριάζει όμορφα με έντονα χρώματα, για όσους θέλουν να δημιουργήσουν εντύπωση, ή με κομψά ουδέτερα χρώματα, όπως γκρι, λευκό, μαύρο και μπεζ για πιο ήπιους συνδυασμούς.

karotsi 13534

Η Ειδική Έκδοση περιλαμβάνει:
- Καρότσι Stokke® Xplory® με υφάσματα σε Cobalt Blue (περιλαμβάνεται τσάντα για τα ψώνια)
- Ομπρέλα σε Cobalt Blue μέγιστη προστασία από τον ήλιο
- Τσάντα αλλαξιέρα σε Cobalt Blue
- Ένθετο καθίσματος με αφράτη επένδυση σε απόχρωση θερμού γκρι για επιπλέον άνεση
- Ποτηροθήκη
- Πορτ μπεμπέ σε Cobalt Blue

Χαρακτηριστικά

- Τα υφάσματα παρέχουν προστασία UPF 50 και έχουν επεξεργαστεί ώστε να είναι ανθεκτικά στον αέρα και τη βροχή. Επίσης, πλένονται στο πλυντήριο.

Διατίθεται αποκλειστικά στο κατάστημα Stokke shop by Trikiklo, στο Χαλάνδρι. (Λεωφόρος Παντέλης 104, Χαλάνδρι 15234)