Ένα «ευχαριστώ» για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ένα «ευχαριστώ» για τα Παιδικά Χωριά SOS

Ευχαριστείστε τους ανθρώπους που αγαπάτε για ό,τι σας δίνουν και το Soupline θα δώσει με τη σειρά του στα παιδιά που έχουν περισσότερο ανάγκη.

Μία εξαιρετική ιδέα είχε το Soupline για να βοηθήσει έμμεσα τα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος και ταυτόχρονα να δώσει στη λέξη «ευχαριστώ» την ξεχασμένη της αξία.

Μέσα από τη σελίδα www.efxaristw.gr καλεί όλο τον κόσμο να δημιουργήσει μια ευχαριστήρια ηλεκτρονική κάρτα και να την στείλει σε αγαπημένα πρόσωπα. Για κάθε κάρτα που θα στέλνεται, 50 λεπτά θα δίνονται στα Παιδικά Χωριά SOS, γι' αυτό, όσο περισσότερες τόσο καλύτερα.

Ταυτόχρονα, με τον τρόπο αυτό η εταιρεία μας βοηθά να έρθουμε πιο κοντά στην λέξη που απ' ότι φαίνεται έχουμε αρχίσει να ξεχνάμε, την λέξη «ευχαριστώ». Μάλιστα, μας ενημερώνει πως σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, η λέξη αυτή έχει τη μοναδική ικανότητα, όχι μόνο να βελτιώσει τη διάθεση εκείνου που το λαμβάνει, αλλά και εκείνου που το δηλώνει.

Ευχαριστείστε λοιπόν τους σημαντικούς ανθρώπους της ζωής σας για ό,τι εσείς θέλετε και βοηθήστε τα Παιδικά Χωριά SOS με ένα ξεχωριστό τρόπο.