Σύγκαμα: Πρόληψη και προστασία

Σύγκαμα: Πρόληψη και προστασία

Το σύγκαμα στην περιοχή της πάνας είναι αρκετά συχνό κατά τη διάρκεια της βρεφικής ηλικίας και είναι αποτέλεσμα της επαφής με τα ούρα, τα κόπρανα καθώς και την τριβή με την πάνα.

Οι ερεθισμοί αυτοί της μηρογεννητικής περιοχής, ενώ είναι ακίνδυνοι, δεν πρέπει να παραμελούνται, διότι είναι ενοχλητικοί για το μωρό σας ίσως και επώδυνοι μερικές φορές. Επίσης, αν δεν αντιμετωπιστούν σωστά μπορεί να χρειαστεί η συμβουλή ενός ειδικού για την εξειδικευμένη φροντίδα τους, όπως π.χ. του παιδιάτρου ή δερματολόγου.

Υπάρχει όμως τρόπος όχι μόνο να προφυλάξετε το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας και να αποφύγετε το σύγκαμα στη μηρογεννητική του περιοχή αλλά και να προλάβετε την επανεμφάνισή τους. Πώς; Ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Αλλάζετε ανά 3-4 ώρες την πάνα του μωρού σας.
  2. Καθαρίστε τους γλουτούς του με τα μωρομάντηλα καθαρισμού Mustela ή με το νερό καθαρισμού Mustela που δεν χρειάζεται ξέβγαλμα.
  3. Χρησιμοποιείτε σε κάθε αλλαγή την κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3
queen 2nd photo copy

Η κρέμα αλλαγής πάνας νέας γενιάς Mustela VBC 1>2>3 έχει ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την αντιμετώπιση των παραγόντων που προκαλούν τους ερεθισμούς και τις κοκκινίλες στην πηγή τους, χάρη στον μοναδικό συνδυασμό από πατενταρισμένα ενεργά συστατικά φυσικής προέλευσης, ενώ παρέχει τριπλή δράση καθώς:

  1. ΠΡΟΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΕΘΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΣ
  2. ΚΑΤΑΠΡΑΫΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΕΦΑΡΜΟΓΗ
  3. ΕΠΑΝΟΡΘΩΝΕΙ ΔΙΑΡΚΩΣ

Έχει κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα και ασφάλεια ενώ η σύνθεσή της με 98% συστατικά φυσικής προέλευσης, χωρίς αρώματα και συντηρητικά, την καθιστά απόλυτα ασφαλή για καθημερινή χρήση ενώ εγγυάται και υψηλή ανεκτικότητα από την πρώτη μέρα της γέννησης.

Βρείτε την κρέμα αλλαγής πάνας Mustela VBC 1>2>3 στα φαρμακεία και κάντε την αλλαγή της πάνας μια ευχάριστη στιγμή, καθώς μπορεί να απλωθεί εύκολα και γρήγορα στη μηρογεννητική περιοχή του μωρού!