Η Victoria Beckham μαντεύει το φύλο του παιδιού

Η Victoria Beckham μαντεύει το φύλο του παιδιού

Παραδέχεται πως δεν είναι οι πλέον έγκυροι τρόποι για να μαντέψει μια μητέρα το φύλο του παιδιού της, σίγουρα είναι οι πιο παιχνιδιάρικοι!

Προτείνει να δέσετε λοιπόν ένα δαχτυλίδι σε μια κλωστή και να το κρατήσετε κρεμασμένο μπροστά στην κοιλιά. Κουνήστε το ελαφρά και παρακολουθήστε την κίνηση που θα κάνει. Αν είναι κυκλική, τότε το παιδί που βρίσκεται μέσα είναι αγόρι. Αν είναι ευθεία, αυτό σημαίνει ότι το παιδί είναι κορίτσι.

Το σχήμα και το σημείο στο οποίο βρίσκεται η κοιλιά είναι δύο ακόμη παράμετροι που παίζουν ρόλο στο τι φύλο θα έχει το μωρό που περιμένετε. Αν η κοιλιά είναι χαμηλά και μπροστά, τότε το πιθανότερο είναι να πρόκειται για αγόρι. Αν η κοιλιά βρίσκεται ψηλά, τότε οι πιθανότητες είναι να πρόκειται για κορίτσι, πράγμα που η Victoria, μητέρα τριών γιων, μάλλον περιμένει με ανυπομονησία.

Επιπλέον, αν το στήθος σας έχει μεγαλώσει αισθητά κατά τη διάρκεια των πρώτων εβδομάδων, τότε μάλλον εκεί μέσα κατοικοεδρεύει ένα αγοράκι. Από την άλλη, αν υποφέρετε από πόνους στην πλάτη, αλλαγές στον τόνο του δέρματος και νιώθετε γενικά λιγότερο λαμπερή, τότε μάλλον περιμένετε κοριτσάκι. Λένε πως το αγέννητο παιδί κλέβει λίγη από την ομορφιά της μητέρας του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Για τη Victoria, ρόλο παίζουν και οι χτύποι της καρδιάς, οι οποίοι αν είναι κάτω από 140/λεπτό, τότε το βρέφος είναι αγόρι. Αν είναι περισσότεροι, τότε αναμένεται κοριτσάκι.